Dyson, Türkiye'deki Ilk Demo Store'larini Açti

Dyson EMEA Baskani Philip Parsons: 'Türkiye, Dyson'in gelecekteki büyüme hedefleri için büyük potansiyel gördügümüz çok heyecan verici bir pazar' Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukilinç: 'Bu yil bir yeni Dyson Demo Store'u daha Izmir'de açarak yatirimlarimiza devam edecegiz. Ayrica, eylül ayinda dünya standartlarinda tasarlanan yeni bir Dyson Türkiye ofisini Istanbul'da açacagimizi da belirtmek isterim'

Türkiye'deki ilk Dyson Demo Store'lar Istanbul IstinyePark ve Akasya AVM'de açildi.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Dyson, "Demo Store" niteligindeki ilk magazalarini Istanbul'da teknolojiseverlerle bulusturdu. Yeni açilan Dyson Demo Store'lar IstinyePark AVM-2 ve Akasya AVM giris katinda yer aliyor.

Dyson'in yeni magazalarinda kullanicilarin interaktif sekilde deneyebilecekleri, Dyson teknolojisinin özündeki bilime hayat veren son teknoloji ürünler yer aliyor. Dyson uzmanlari, tüketicilerin daha iyi bir yasam alani yaratmalarina ve kendi sagliklarini iyilestirmelerine yardimci olan bu teknolojileri yerinde tanitiyor.

Dyson Demo Store'lar, Dyson mühendisligini ve teknolojisini deneyimlemek için tasarlandi. Dyson mühendisleri tarafindan egitilmis uzmanlarin destegiyle inovatif Dyson ürünleri, bu magazalarda kesfedilebiliyor ve istenirse özellestirilebiliyor. Yeni demo store'larda, Dyson kablosuz süpürgeler, saç ürünleri, hava temizleyiciler ve aydinlatma ürünleri gibi en son Dyson teknolojileri bulunuyor.

- "Dyson teknolojisini anlamanin en iyi yolu, onu yerinde deneyimlemek"

Açiklamada görüslerine yer verilen Dyson Avrupa, Orta Dogu ve Afrika (EMEA) Baskani Philip Parsons, sunlari kaydetti:

"Dyson teknolojisini anlamanin en iyi yolu, onu yerinde deneyimlemektir. Demo store'larimiz perakende satis alanlari olsa da insanlarin ürünlerimizi test edebilecegi, Dyson uzmanlari tarafindan teknolojimizin gösterilebilecegi ve ürünlerimizin deneyimlenebilecegi alanlardir. Kullanicilarimizin ürünlerimizi anlamalari, kendileri ve evleri için en dogru olan ürünü seçebilmeleri için mutlaka denemelerini istiyoruz. Dyson'in su anda dünya çapinda bu nitelige sahip 200 magazasi var. Türkiye'deki ilk Dyson Demo Store'larimizi açtigimiz için çok mutluyuz. Türkiye, Dyson'in gelecekteki büyüme hedefleri için büyük potansiyel gördügümüz çok heyecan verici bir pazar."

- "Türkiye'de 15 dogrudan satis noktasina ulastik"

Dyson Türkiye Genel Müdürü Mete Uslukilinç da 1995 yilindan beri ürünleriyle Türkiye pazarinda yer alan Dyson'in, 2018 sonunda Türkiye ofisinin kurulmasiyla dogrudan operasyonlarina basladigini hatirlatarak, "Dyson'in Türkiye operasyonlarinin basladigini 2019 yilinda yaptigimiz büyük bir lansmanla duyurup 2020 yilinda ise ilk servis merkezimizi Istanbul Atasehir'de açtik. Tüm dünyayi etkileyen bir pandemi döneminde bile pazardaki perakende yatirimlarimiza devam ederek Türkiye'de 15 dogrudan satis noktasina ulastik. Artik kullanicilarimiza en üst düzey Dyson alisveris deneyimini yasatmak için ilk 2 demo store niteliginde magazamizi da devreye almis bulunuyoruz." ifadelerini kullandi.

Kullanicilarinin, dogrudan satis kanali Dyson.com.tr üzerinden oldugu gibi, Dyson demo store'lardan da Dyson teknolojilerine ulasabilecegini bildiren Uslukilinç, "Bu magazalarimizda kullanicilarimiza saç sekillendirme, ürün kutusu kisisellestirme ve farkli renk seçenekleriyle kablosuz süpürge ürünlerimizi özellestirme gibi bazi özel hizmetler de sunacagiz. Bu yil bir yeni Dyson Demo Store'u daha Izmir'de açarak yatirimlarimiza devam edecegiz. Ayrica, eylül ayinda dünya standartlarinda tasarlanan yeni bir Dyson Türkiye ofisini Istanbul'da açacagimizi da belirtmek isterim."

Dyson Demo Store'larda kesfedilebilecek teknolojiler arasinda Dyson V11 kablosuz süpürge,Dyson Corrale kablosuz saç düzlestirici, Dyson Purifier Hot+Cool Formaldehyde hava temizleyici, Dyson Lightcycle Morph aydinlatma bulunuyor.

Kaynak: AA