Baskan Sertaslan Asi Oldu

Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan, Belediye Baskan Yardimcisi Zeynep Akis Serintürk ile birlikte Covid-19 asisi oldu.

Baskan Sertaslan Asi Oldu
Covid-19 mücadelesi kapsaminda ülke genelinde asilama programi devam ediyor. Günde milyonlarca doz asi yapilirken Gemlik’te de asilama programi araliksiz sürdürülüyor. Daha önce Saglik Bakanligi’na çagri yapan; cenaze hizmetleri, temizlik isleri ve zabita gibi sahada çalisan personelin asi programina alinmasini isteyen Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’in bu çagrisi karsilik bulmus ve Tüm SGK’li çalisanlar asilama kapsamina alinmisti.

Geçtigimiz günlerde Gemlik Ilçe Saglik Müdürlügü’nde görevli saglik çalisanlari tarafindan Gemlik Belediyesi Cemil Meriç Kültür Merkezi’nin açik bölümünde Gemlik Belediyesi’nin henüz asi olmamis 186 personeli Covid-19 asilarinin ilk dozunu yapti.

Gemlik Belediye personellerinin asilarini yaptirmasinin ardindan Gemlik Belediye Baskani Mehmet Ugur Sertaslan’da Gemlik Belediyesi’nde Covid-19 asisini yaptirarak , “Covid-19 salgini dünyayi ve ülkemizi olumsuz etkiledi. Dünyada her gün binlerce insan bu hastalik yüzünden ölmeye devam ediyor. Biz Gemlik Belediyesi olarak bu salginda dezenfekte hizmetleri ve maske dagitimi gibi hizmetlerimizle vatandaslarimizi hastaliktan korumak için çalistik. Bu salgindan kurtulmanin en iyi yolu asidir. Geçen hafta Saglik Bakanligi tarafindan belediye personelimiz öncelikli gruba alinarak COVID-19 asilarinin ilk dozlarini oldular. Ben de bugün gönül rahatligiyla asimi oldum. Salgina karsi en güçlü silahimiz asi, el birligiyle bu salginin üstesinden gelecegiz” dedi.

Kaynak: İHA