AK Parti Çorlu'dan Eski Baskanlara Vefa

Adalet ve Kalkinma Partisi (AK Parti) Çorlu Ilçe Baskanligi tarafindan, eski ilçe baskanlari ve ana kademe yöneticilerinin katilimiyla vefa programi düzenlendi.

AK Parti Çorlu'dan Eski Baskanlara Vefa
AK Parti Çorlu Ilçe Baskani Mustafa Keskin’in ev sahipliginde gerçeklestirilen vefa kahvaltisina Çorlu ilçe teskilatinin önceki dönem baskanlari ile yöneticileri, belediye meclis üyeleri, kadin ve gençlik kollarinin baskan ve yöneticileri katildilar.

Programda konusan AK Parti Çorlu Ilçe Baskani Mustafa Keskin geçmis dönem ilçe baskanlarina katilimlarindan ötürü tesekkür ederek, “Çok degerli AK Partimizin Çorlu’da göreve basladigi 1 Mart 2003 tarihinden itibaren davamiza, Çorlu’muza hizmet eden degerli dava arkadaslarim, abilerim, kiymetli kardeslerim hepiniz Vefa Kahvaltisina hos geldiniz. Sizleri böyle bir arada görmek bize onur ve heyecan veriyor. Öncelikle partimizin çesitli kademelerinde görev yapmis fakat bu süre zarfinda ahirete intikal etmis degerli dava dostlarimizi rahmetle aniyorum, mekanlari cennet olsun. Partimizin kurulusundan bu yana ana kademede görev alan degerli büyüklerimiz, dostlarimiz ile bir araya gelip sizlerin tecrübelerinden faydalanmak istedik. Sizler de bizleri kirmayarak buraya geldiniz, hepinizden Allah razi olsun, iyi ki varsiniz. Çok kisa bir sürede yapmak zorunda oldugumuz kongremizde hem yönetim kurulumuzu olusturmamizda ve kongremizi gerçeklestirmemizde bizden yardimlarini ve desteklerini esirgemeyen önceki dönem ilçe baskanlarimiza yürekten tesekkür ediyorum” dedi.

Göreve geldikten sonra yapilan çalismalarla ilgili olarak da bilgiler veren AK Parti Çorlu Ilçe Baskani Mustafa Keskin, “Amacimiz belli 2023 seçimleri sadece ülkemiz için degil tüm dünya mazlumlarinin yasadigi cografyalari ilgilendiren çok önemli bir seçim olacak. Bizler tüm gücümüzle, tüm birlik ve beraberligimizle 2023 seçimlerinde bizlere diz çöktürecegini sanan, Türkiye üzerinde her türlü oyunlari yapan dis mihraklari da dize getirecegiz evelallah. Daha sonra da 2024 yerel seçimlerinde artik Çorlumuza ’Ak belediyeciligi’ getirecegiz Allah’in izniyle. Bunlari yapabilmemiz için birligimizi, beraberligimizi hiçbir zaman bozmamamiz gerekiyor” diye konustu.

Kaynak: İHA