Üniversite Ögrencisi Tasarladi, Belediye Üretti

Sokak hayvanlari için sosyal sorumluluk projesini anlatan Üniversite ögrencisi Ecem Ulgaç’in projesi Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’in talimatiyla hayat buldu.

Üniversite Ögrencisi Tasarladi, Belediye Üretti
Endüstriyel Tasarim Bölümü ögrencisi Ecem Ulgaç, Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik’la görüserek sokak hayvanlari için fonksiyonel kulübe projesini anlatti. Baskan Muzaffer Biyik da Üniversiteli Ecem’in projesinin hayat bulmasi için ekibine talimat vererek sosyal sorumluluk projesinin startini verdi.

Üniversite ögrencisi Ecem Ulgaç’in tasarladigi köpek kulübesi belediyenin kendi atölyesinde marangozlar tarafindan titizlikle üretildi. “Yasamak istedigin gibi yasat” baslikli Sosyal sorumluluk projesi kapsaminda gelistirilen fonksiyonel köpek kulübesinde sokak hayvanlarinin ihtiyaçlari dogrultusunda yem ve su olugu da bulunuyor. Belediyenin kendi atölyesinde kisa sürede hayata geçirilen kulübeler farkli noktalarda bulunan beslenme noktalarina yerlestirildi.

Darica Belediye Baskani Muzaffer Biyik da üniversite ögrencisi Ecem Ulgaç ile birlikte kulübeleri beslenme noktalarina yerlestirirken çekimleri Darica’da devam eden dizisinin sevilen oyunculari da programa eslik etti. Üniversiteli Ecem’e çiçek veren ve duyarliligi için tesekkür eden Baskan Muzaffer Biyik, daha sonra sokak hayvanlari için kulübeye su ve yem birakti. Üniversite ögrencisi Ecem de belediyelere karsi olan önyargilarin kirildigini ifade ederek kendisini dinleyen ve destek veren Baskan Muzaffer Biyik’a tesekkür etti.
Kaynak: İHA