Son Deneme Büyüksehir'den

Bursa Büyüksehir Belediyesi, üniversite imtihani öncesi uzman rehber kadro esliginde hazirlanan Türkiye geneli sinav kitapçigi ve ögrenci sinav setlerini üniversite adaylari ile bulusturuyor.

Son Deneme Büyüksehir'den
Ücretsiz hazirlik kurslari, ücretsiz test kitaplari, sinavi kazananlara tercih destegi ve son olarak 10 yayinevinden 800’den fazla test kitabi ve 300 binden fazla soruya online erisim imkâniyla üniversite adaylarinin yaninda olan Bursa Büyüksehir Belediyesi, adaylara sinav öncesi son deneme kitapçigi ve sinav setleri hediye ediyor. Geleceklerini yakindan ilgilendiren büyük imtihan öncesi üniversite adaylarina kendilerini son kez sinama imkâni sunacak sinav kitapçigi ve sinav setlerinin dagitimi 22 Haziran Sali günü 10.00 - 16.00 saatlerinde 7 ilçede es zamanli olarak yapilacak.

Üniversite adaylari sinav kitapçiklarina ve sinav setlerine Yildirim Belediyesi Önü Bayrak Alani, Kent Meydani, Zafer Plaza, Nilüfer FSM Akugur Market Yani, Mudanya Iskele Meydani, Gemlik 15 Temmuz Demokrasi Meydani, Gürsu ve Kestel Belediye Binalari önüne kurulacak stantlardan ulasabilecek.
Kaynak: İHA