Sehit Babalarina Anlamli Ziyaret

AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Babalar Günü dolayisiyla ilçe genelindeki Sehit babalarini ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladi.

Sehit Babalarina Anlamli Ziyaret
AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Baskani Saffet Bozkurt, Babalar Günü dolayisiyla bugün anlamli ziyaretlerde bulundu. Baskan Bozkurt, ilk olarak beraberinde Ormanli Belediye Baskani Bayram Basol, AK Parti Ormanli Belde Baskani Varol Aksoy, Belde Yönetim Kurulu Üyeleri Nezih Can, Ismail Dönmez, Ilçe Gençlik Kollari Baskani Tunay Berber ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte; Serintepe Köyü’nde ikamet eden Sehit Engin Sezer’in babasi Riza Sezer ile Findikli Köyü’nde ikamet eden Sehit Metin Çevik’in babasi Recep Çevik’i ziyaret etti.

Ilçe Baskani Bozkurt, daha sonra Ilçe Yönetim Kurulu Üyeleri Senol Akyol, Hanife Kaya, Ilçe Kadin Kollari Baskani Fadime Dogru ve Ilçe Gençlik Kollari Baskani Tunay Berber ile birlikte; Sehit Tayfun Demirbay’in babasi Mustafa Demirbay, Sehit Ayhan Demirci’nin babasi Kamil Demirci, Sehit Kenan Döngel’in babasi Özcan Döngel, Sehit Oguzhan Demirdüyen’in babasi Mehmet Ali Demirdüyen, Sehit Engin Özcan’in babasi Ismail Özcan, Sehit Tuncay Yildizhan’in babasi Hakki Yildizhan, Sehit Hüseyin Birak’in babasi Mustafa Birak, Sehit Ramazan Erdem’in babasi Mustafa Erdem ve Sehit Asim Çömeten’in babasi Hasan Çömeten’i ziyaret etti.

11 Sehit ailesine konuk olan AK Parti heyeti, Sehit babalarinin Babalar Günü’nü kutladi.

Vatanin bölünmez bütünlügünü saglamak için hayatlarini feda eden Sehitlere minnet duygularini ifade eden Bozkurt, tüm Sehitlere Allah’tan rahmet; Sehit ailelerine de bassagligi ve sabir diledi.

Ziyaretlerin ardindan kisa bir açiklama yapan Baskan Bozkurt, Sehit ailelerini sadece Anneler ve Babalar Günü’nde hatirlamadiklarini ifade ederek; AK Parti Kdz. Eregli Ilçe Teskilati olarak her zaman Sehit ailelerinin yaninda olmaya çalistiklarini söyledi.



Bozkurt; “Büyük bir fedakârlik ve sefkatle büyütüp belli bir yasa getirdikleri evlatlarini, kutsal vatan topraklarinin korunup kollanmasi ve terörle mücadelede Sehit veren Sehit ailelerimiz için ne yapsak azdir. Allah tüm Sehitlerimizden ve ailelerinden razi olsun.

Bugün Ormanli Belediye Baskanimiz, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, Kadin ve Gençlik Kollarimiz ile Ormanli Belde Teskilati Yöneticilerimizle birlikte Sehit ailelerimizi ziyaret ederek; Sehit anne ve babalarimiza yalniz olmadiklarini bir kez daha ifade ettik. Babalar Günü’nü buruk geçiren Sehit babalarimizin bu özel günlerini tebrik ettik. Bizleri kabul ettikleri için her bir ailemize ayri ayri tesekkür ediyorum” dedi.

Kaynak: İHA