Parklar Da Dezenfektanli Sularla Temizlendi

Düzce Belediyesi tarafindan her hafta bir mahalle köse bucak temizleniyor. Ekipler bu sefer Karahacimusa Mahallesini tertemiz yapti.

Parklar Da Dezenfektanli Sularla Temizlendi
‘Köse Bucak Temizlik Hareketi’ sloganiyla her hafta bir mahallede temizlik yapan Düzce Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü, son olarak Karahacimusa mahallesinde detayli temizlik yapti. Temiz Sehir Düzce kavramini toplumun her kesiminde farkindalikla temiz sehir bilinci olusturmasi için Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü tarafindan kent gündemine sokulan her mahallede ‘ Köse Bucak Temizlik Hareketi’ aksamadan devam ediyor.

Bir yandan günlük temizlik faaliyetlerini aksatmadan sürdüren Temizlik Isleri Müdürlügü ekipleri bir yandan da hafta sonlari yeni bir mahallede detayli temizlik yapiyor. Bu kapsamda Karahacimusa mahallesine giren ekipler, kaldirimlardan, çöp konteynirlara, yol kenarlarindan bahçe temizligine kadar birçok çalismayi yapti. Özellikle bahçelerindeki moloz ve bahçe atiklarini da kamyonlarla kaldiran ekipler, vatandaslardan tam not aldi.

Parklar ayri bir önem

Sabah erken saatlerde Karahacimusa mahallesinde baslayan temizlik çalismasinda 20 personel, 1 yikama araci, 1 kepçe, 1 damperli bahçe atigi toplama araci, 2 vakumlu yol süpürme araci yer alarak mahallede temizlenmedik yer birakmadi.

Mahallenin ana arterleri basta olmak üzere her sokagi temizlenirken vakumlu yol süpürme araçlari da yollari süpürdü. Ardindan yollar ve mahalledeki parklar da dezenfektanli sularla yikandi.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü’nün baslattigi temizlik hareketi vatandaslarin daha temiz ve ferah bir sekilde yasamlarini sürdürmeleri için araliksiz devam edecek. Temizlik hareketine vatandaslarin çevreye daha duyarli olmalariyla katilmalari bekleniyor.
Kaynak: İHA