Istanbul'da Ask Cinayeti

Istanbul Ümraniye’de trafik kazasi sonucu hastaneye kaldirilarak hayatini kaybeden Durdu Ertürk’ün otopsi sonucunda bacagindan vuruldugu orta çiti. Ertürk’ü vuran Metin Ö.’nün ifadesinde, ayni kadina asik olduklari ve bu yüzden silahla vurdugu ögrenildi.

Istanbul'da Ask Cinayeti
Olay, 17 Haziran Persembe günü saat. 16.30 siralarinda meydana geldi. Iddiaya göre, Durdu Ertürk, 17 Haziran’da trafik kazasi geçirme sebebi ile hastaneye kaldirilmis ve hastanede hayatini kaybetmisti. Ertürk’ün cenazesi otopsiye gönderilip incelendikten sonra bacagindan vuruldugu ögrenildi. Otopsi sonucu üzerine harekete geçen polis ekipleri, konuyla ilgili çalisma baslatti.

Cinayet Süphelisi yakalandi

Konuyla ilgili çalisma baslatan Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligi ekipleri, olay yerindeki güvenlik kameralarini incelemek için çalisma baslatti. Yapilan çalismalarin neticesinde, süphelinin önce eskali daha sonra kimligi belirlenerek 19 Haziran Cumartesi günü ikametinde kiskivrak yalanlayarak gözaltina alindi.

Ayni kadina asik olmuslar

Asayis Sube Müdürlügü Cinayet Büro Amirligine getirilen Metin Ö.’nün ifadesinde, ayni kadina asik olduklari ve bu yüzden silahla vurdugu ileri sürüldü. Öte yandan, 31 adet suç kaydi oldugu ortaya çikan süpheli, emniyetteki islemlerinin tamamlanmasinin arindan adliyeye sevk edildi.
Kaynak: İHA