Ilkadim'da Asi Zamani

Ülke genelinde topyekun baslatilan asilama seferberligi kapsaminda Ilkadim Belediyesi daire içi personelinin korona virüs salginina karsi ilk doz asilari yapildi.

Ilkadim'da Asi Zamani
Sosyal Güvenlik Kurumu’na (SGK) kayitli tüm çalisanlarin asi randevusuna açilmasi üzerine Ilkadim Belediyesi personelleri de asi vurulmaya basladi.

Ilkadm Ilçe Saglik Müdürlügü tarafindan görevlendirilen saglik ekibi, belediye hizmet binasini girisine konuslanan stantta gönüllü olarak Kovid-19 asisi vurulmak isteyen personelin asi islemlerini gerçeklestirdiler. Belediyenin asi talebi üzerine 350 personel yerinde asi uygulamasi ile asilandi.

“Hastaligin tek umudu asi”

Belediye personelinin sira ile asi olmaya basladigini belirten Ilkadim Belediye Baskani Necattin Demirtas, “Mücadele ettigimiz korona virüse karsi Ilkadim Belediyesi olarak vatandaslik görevimizi yerine getiriyor, üzerimize düseni yapmaya devam ediyoruz. Bugün belediyemizde çalisan isçi ve memur kardeslerimiz asilanmaya basladi.

Normal hayata bir an önce dönmemiz için tüm vatandaslarimizin asi olma konusunda istekli olmalarini rica ediyorum. Bizzat Belediyemize gelerek personelimizin asilarini yapan ilçe saglik müdürlügümüze ve ilk günden bugüne süreci basari Ile yürüten Saglik Bakanimiz Sayin Dr. Fahrettin Koca’ya çok tesekkür ediyoruz” dedi.

Kaynak: İHA