Göle Dönen Yollari Tiye Aldilar, Balik Tutup Mangal Yaktilar

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde etkili olan saganak yagmur sonrasi göle dönen cadde ve sokaklar vatandaslar arasinda alay konusu oldu. Göle dönen caddede temsili olarak balik tutan gençler, göle dönen caddenin kiyisinda mangal yakarak balik pisirdi.

Göle Dönen Yollari Tiye Aldilar, Balik Tutup Mangal Yaktilar
CHP’li Çorlu Belediyesi ile yine CHP’li Tekirdag Büyüksehir Belediyesi bünyesinde yer alan Tekirdag Su ve Kanalizasyon Idaresi (TESKI) Çorlu’da cadde ve sokaklari göle döndüren yagmurun ardindan adeta alay konusu oldu.

Göle dönen Çorlu sokaklari nedeniyle gençler konuyu tiye alip oltayla balik tutma mizansenini videoya çekti. Sosyal medyada kisa sürede çok sayida paylasim alan videoda gençler balik tutup mangal da pisiriyor. Videoda gençler deniz hizmetinden ötürü Çorlu Belediye Baskani Ahmet Sarikurt’a, Tekirdag Büyüksehir Belediye Baskani Kadir Albayrak’a ve TESKI Genel Müdürü ile yöneticilerine tesekkür ettiler.

Tekirdag’in Çorlu ilçesinde metrekareye 47 kilogram yagisin düstügü yagmurun ardindan kroniklesen bazi noktalar disinda ilçenin büyük bölümünde su baskinlari yasanmis, göle dönen caddelerde çok sayida araç mahsur kalmisti.
Kaynak: İHA