CHP Heyetinden Etso'ya Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Baskan Yardimcisi Gamze Akkus Ilgezdi ve beraberindeki bir grup milletvekili, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odasi (ETSO) Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

CHP Heyetinden Etso'ya Ziyaret
Beraberinde, Istanbul Milletvekilleri Gökhan Zeybek ve Sezgin Tanrikulu, Mugla Milletvekili Mürsel Alban, İçel Milletvekili Cengiz Gökçel ve partisinin il baskani Bülent Oguz’la ETSO’ya gelen CHP Genel Baskan Yardimcisi Ilgezdi, Baskan Yücelik’ten sehrin ekonomisi ve pandeminin kentin ticaret ve çalisma hayatina yansimalariyla ilgili bilgiler aldi. Ziyarette, Erzurum programiyla ilgili konusan Genel Baskan Yardimcisi Ilgezdi, 37’si milletvekili 60 kisilik bir heyetle sehrin merkez, ilçe ve köylerine ziyaretlerde bulunacaklarini belirterek, edinilen izlenimlerin bir rapor halinde genel merkeze sunulacagini söyledi.



ETSO Yönetim Kurulu Baskani Lütfü Yücelik de, özellikle pandemi sürecinde is ve çalisma hayatinda yasanan sikintilarin asilmasi, üretimin ve istihdamin artmasi, ekonominin rayinda gitmesi için isçi-isveren, bürokrat-siyasetçi, esnaf-tüccar toplumun bütün kesimlerinin özveriyle çaba gösterdigini ifade ederek, bunun normallesme döneminde de devam etmesi gerektiginin altini çizdi.

Ziyarette Baskan Yücelik, Genel Baskan Yardimcisi Ilgezdi’ye gümüs islemeli Oltutasi bir bros, diger misafir milletvekillerine de yine gümüs islemeli Oltutasi tespih hediye etti.
Kaynak: İHA