Büyükkiliç'a Babalar Günü Kutlamasi

Kayserili çocuklar, düzenlenen etkinlikte Büyüksehir Belediye Baskani Memduh Büyükkiliç'in Babalar Günü'nü kutladi.

Büyüksehir Belediyesinden yapilan yazili açiklamaya göre, AK Parti Kayseri Kadin Kollari tarafindan Anadolu Harikalar Diyari'nda düzenlenen etkinlige Baskan Büyükkiliç, esi Necmiye Büyükkiliç, AK Parti Kayseri Milletvekili Hülya Nergis Atçi, Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin ile yönetim kurulu üyeleri ve çocuklari katildi.

Etkinlikte konusan AK Parti Kayseri Kadin Kollari Baskani Emine Timuçin sehrin babasina ahde vefa olarak çocuklardan gelen talep üzerine etkinligi düzenlediklerini belirtti.

AK Parti Kayseri Milletvekili Atçi ise aile degerlerinden bahsederek, "Aile bizim her seyimiz. Çocuk, insan olmanin temelini ailede atar. Ailede güçlü köklerle hayata tutunduysa o saglikli birey olur, hayatta basarili ve güçlü olur." ifadelerini kullandi.

Çocuklar da, Baskan Büyükkiliç'a "Kayseri'mizin, sehrin babasi oldunuz, çocuklara hep deger verdiniz, tesekkür ederiz, Babalar Günü'nüz kutlu olsun." diyerek, hediye verdi.

Duygulanan Büyükkiliç da etkinlik için tesekkür ederek, "Cenab-i Allah bizleri mahcup etmesin, bu duygu ve düsüncelere layik kilsin diye dua ediyorum." ifadesini kullandi.

Kaynak: AA