Baskan Yilmaz, Sehit Babalarini Unutmadi

Toroslar Belediye Baskani Atsiz Afsin Yilmaz, Babalar Gününde sehit babalarini unutmadi. Baskan Yilmaz, vatan ugruna canlarini feda eden aziz sehitlerin emaneti, sehit babalarinin isimlerine özel olarak hazirlattigi cüzdanlari kendilerine ulastirdi.

Baskan Yilmaz, Sehit Babalarini Unutmadi
Toroslar Belediye Baskani Yilmaz, Babalar Gününde sehit babalarina hediye gönderdi. Yilmaz, "Aziz evladinizin ve tüm kahraman sehitlerimizin mekani cennet, ruhlari sad olsun. Kahraman sehitlerimizin bize en büyük emaneti olan aileleri her zaman basimizin tacidir. Babalar Günü dolayisiyla sehit babalarimizin isimlerine özel olarak hazirlattigimiz hediyelerimizi kendilerine ulastirdik. Varligiyla güç veren, karsiliksiz sevgi ve güvenin adi tüm babalarimizin Babalar Günü kutlu olsun" dedi.

Duygulu anlarin yasandigi ziyarette sehit babalari da bu anlamli hediyeden dolayi memnuniyetlerini ifade ederek, Baskan Yilmaz’a tesekkür etti.

Baskan Yilmaz, engelli babalari da unutmadi

Toroslar Belediyesi, ilçede ikamet eden büyüklerin, felçli ve görme engelli babalarin da Babalar Gününü anlamli bir ziyaretle kutladi. Belediye Yasli ve Engelli Hizmetleri Sefligi görevlileri, Baskan Yilmaz’in özel olarak hazirlattigi hediyeleri ve beyaz bastonlari takdim etti.

Tüm hemsehrilerine saglikli ve huzurlu bir hayat dileyen Baskan Yilmaz, "Gönülleri kazanmanin, bir ve beraber olmanin en büyük güç olduguna inaniyor ve hizmetlerimize de bu dogrultuda devam ediyoruz. Hemsehrilerimizle olan gönül bagimizi hiçbir zaman koparmadik ve koparmayacagiz" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA