Baskan Dündar Muhtarlar Ile Bulustu

Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar, Osmangazi Muhtarlar Dernegi tarafindan düzenlenen programa katilarak, ilçede görev yapan muhtarlar ile bir araya geldi.

Baskan Dündar Muhtarlar Ile Bulustu
AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Insan Haklari Inceleme Komisyonu Baskani Hakan Çavusoglu ve AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen’in de istirâk ettigi toplantida ilçedeki muhtarlar ile istisârede bulunan Baskan Dündar, muhtarlar ile sohbet ederek, mahallelerdeki sikinti ve talepleri dinledi. “Muhtarlar, bizim mahallelerdeki elimiz, ayagimiz” diyen Baskan Dündar, “Muhtarlarimiz, mahallelerdeki sikintilari âninda bize iletiyorlar. Bizler de talep ve ihtiyaçlar dogrultusunda mahallelerimizin sikintilarini gideriyoruz. Kapimiz, vatandasimiza ve muhtarlarimiza her zaman açik” ifadelerini kullandi.

“Asilamada en basarili ülkelerden biriyiz”

Pandemiden dolayi uzun süredir toplantilar düzenleyemediklerini ve muhtarlar ile bir araya gelemediklerini belirten Baskan Dündar, “Muhtarlarimizla bulusmayi özlemisiz. Su ânda salginla mücadele noktasinda her sey olumlu gidiyor. Ancak unutmayalim ki salgin bitmis degil. Asilamada en basarili ülkelerden bir tanesiyiz. Insallah, asilama bittiginde bu süreç sona erecek ve normal hayatimiza dönecegiz. Biz yerel yöneticiler ve muhtarlarimiz, sehrimizde toplumu temsil eden kisileriz. Bizlere önemli görevler düsüyor. Bu görevleri hep birlikte yerine getirecegiz. Birbirimizin eksikliklerini tamamlayacagiz. Özellikle temizlik konusunda çok hassas olmamiz gerekiyor. Sehrimiz ne kadar temiz ise bizler de o kadar saglikliyiz” diye konustu.

AK Parti Bursa Milletvekili ve TBMM Insan Haklari Inceleme Komisyonu Baskani Hakan Çavusoglu da yaptigi konusmada, Türkiye’de birçok il ve ilçeye gittigini, ancak hiçbir yerde Osmangazi Belediye Baskani Mustafa Dündar gibi muhtarlar ile bu kadar güzel bir âhenk içerisinde çalisma yürüten baska bir belediye baskani görmedigini dile getirdi. Çavusoglu, “Hem kendim hem de muhtarlarimiz adina Mustafa Baskanimiza tesekkür ediyorum. Baskanimizin yaptiklarinin farkindayiz, bundan sonra da yapacaklari sehrimiz, ilçemiz ve muhtarlarimiz için muhtarlarimiz için çok önemli” diye konustu.

AK Parti Bursa Milletvekili Refik Özen ise yaptigi konusmada Osmangazi’nin Bursa’nin kalbi olduguna dikkat çekerek, “Hepimizin ortak noktasi Osmangazi’ye hizmet etmek. Bu sehrin daha güzel olmasi, vatandaslarimizin daha güzel sartlarda yasayabilmesi için hepimiz gayret sarf ediyoruz. 3 dönemdir basariyla Osmangazi’de belediye baskanligi görevini üstlenen Mustafa Baskanimizi yaptigi hizmetlerden dolayi tebrik ediyorum” ifadelerini kullandi.

Toplantinin ardindan Karabalçik Mahalle Muhtari Ayhan Akin’a sürpriz dogum günü kutlamasi yapilarak pasta kesildi.
Kaynak: İHA