Baskan Çiftçi'ye Anlamli Hediye

Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, Babalar Günü dolayisiyla kendisini ziyaret ederek hediye veren yetim çocuklar ve isitme engelli üniversite ögrencisini agirladi.

Baskan Çiftçi'ye Anlamli Hediye
Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi’ye Babalar Günü dolayisiyla ziyaret gerçeklesti. Çayirova’da ikamet eden Aysu ve Arda Aybar kardeslerin annesi Sengül Aybar ile Hüner Aydin’in çocuklari Hasan ve Ömer Aydin, babalar Günü dolasiyla ziyaret ettikleri Baskan Çiftçi’ye hediyeler verdiler. Çok anlamli ziyaret ve hediyelerden dolayi çok mutlu oldugunu ifade eden Çayirova Belediye Baskani Bünyamin Çiftçi, “Bizim için her gün Babalar ve Anneler günü. Bizim inancimizda annenin babanin yeri önemli. Bugünü de unutmayip bizi hatirladiginiz için çok tesekkür ediyorum” dedi.

Besikten Esige Yetim Projesiyle yetim ve öksüz çocuklara sahip çiktiklarini ve çikmaya devam edeceklerini ifade eden Baskan Çiftçi, “Bu yavrular hepimizin. Gelecekte insallah her biri belli noktalarda olacaklar. Onlara katki sunmaktan mutlu oluyoruz. Her zaman yanlarinda olmaya devam edecegiz. Çocuklarimiz için yesil ve park alanlarini artiyoruz. Insallah daha yesil bir Çayirova olacak. Simdi Kent Meydanina da basliyoruz. Büyüksehir Belediyemiz ile birlikte Millet Bahçesi yapiyoruz. 70 dönüm alanda çocuklarimiz ve aileler daha güzel vakit geçirecekler insallah” diye konustu.

Yetim çocuklarin anneleri Sengül Aybar ile Hüner Aydin, her zaman yanlarinda olan Baskan Çiftçi ’ye tesekkür ettiler. Konusmalarin ardindan çocuklar babalar gününü kutladigi Baskan Çiftçi’ye hediye taktim ederken, Çiftçi de çocuklara çesitli hediyeler verdi.

Babalar Günü dolayisiyla bir anlamli hediyede de Sakarya Üniversitesi Ilahiyat Fakültesi 3. Sinif ögrencisi isitme engelli Hatun Kumek’ten geldi. Baskan Çiftçi’nin Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’la çekilmis fotografini kare kalemle çizerek Baskan Çiftçi ‘ye hediye eden Kumek, Çiftçi’nin babalar gününü kutladi.

Çok anlamli hediye için Kumek’e tesekkür eden Baskan Çiftçi, “Çok güzel olmus. Benim içinde çok anlamli bir hediye oldu. Çok tesekkür ediyorum. Biz engelli kardeslerimize her zaman destek verdik vermeye de devam edecegiz” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA