Babalar Için Özel Online Konser

Odunpazari Belediyesi, Babalar Günü’nü düzenledigi ‘Online Oda Müzigi Konseri’ ile kutladi.

Babalar Için Özel Online Konser
Eskisehirli sanatçilar Nazli Avci, Neslihan Erol, Burcu Yazici, Zehra Özyazgan, Aygül Yerlikaya tarafindan verilen Babalar Günü Konseri, Odunpazari Belediyesi’nin sosyal medya hesaplari ve Odunpazari TV Youtube sayfasinda yayinlandi.

Kemanda Nazli Avci ve Neslihan Erol, viyolada Burcu Yazici, Zehra Özyazgan, viyolonselde ise Aygül Yerlikaya’nin oldugu konserde sanatçilar, Klasik Müzigin babasi olarak bilinen Brahms’in 4 bölümden olusan Yayli Besli’sini çaldi. Babalar Günü Konseri, izleyicinin de büyük begenisini kazandi.

Konser öncesinde grup adina konusan Burcu Yazici, kendilerini izleyen herkese tesekkür etti. Uzun süre sahnelerden ayri kaldiklarini ifade eden Yazici, “Odunpazari Belediye Baskanimiz Kazim Kurt’un baskanliginda uzun süredir çok güzel konserlerle sizlerle beraber oluyorduk. Pandemi nedeniyle bu konserlerimize ara vermek zorunda kaldik. Babalar Günü Konseri ile sizlerle tekrar beraberiz. Basta Baskanimiz Kazim Kurt olmak üzere tüm babalarin babalar gününü kutluyoruz” dedi.

Kaynak: İHA