Amazon'un Prime Day Indirim Günleri Basladi

Amazon, bu yil gerçeklestirdigi Prime Day ile 20 ülkedeki Prime üyelerine 2 milyonu askin firsat sunuyor.

Amazon Türkiye açiklamasina göre, simdiye kadar gerçeklestirilen tüm Prime Day etkinliklerinden çok daha fazla indirimin sunuldugu etkinlikte, Prime üyeleri, 21 Haziran gece yarisi baslayan indirimlerden 48 saat boyunca faydalanabilecek.

Prime Day indirimleri; teknolojiseverlerden moda tutkunlarina, oyunseverlerden evcil hayvan sahiplerine tüm Prime üyelerine yaz döneminde ihtiyaç duyabilecekleri ürünlerde indirimler sunuyor.

Prime üyesi olmayanlar, daha fazla bilgi almak için "amazon.com.tr/primeday" adresinden üye olabiliyor ve 30 günlük ücretsiz deneme süresini baslatarak Prime Day indirimlerinin yani sira bedava ve hizli kargo, Prime Video ve Prime Gaming araciligiyla eglencenin en iyileri ve daha fazla ayricaliga erisim saglayabiliyor.

Açiklamada görüslerine yer verilen Amazon.com.tr Ülke Genel Müdürü Richard Marriott, "Bu yil Prime Day ile yaza, 2 gün sürecek müthis indirimler ve Prime üyeliginin sundugu en iyi firsatlarla giris yapiyoruz. Binlerce popüler markada kaçirilmayacak firsatlar, sinirli süre için geçerli indirimler ve Prime üyelerini eglencenin en iyileriyle bulusturan ayricaliklari ile Prime Day, Prime üyesi olmak ve Amazon.com.tr’den alisveris yapmanin kolayligini ve rahatligini deneyimlemek için yilin en iyi zamani." ifadelerini kullandi.

Prime Day 2021, Prime Day tarihindeki en fazla firsati Prime üyeleriyle bulusturuyor. Prime üyeleri ayni zamanda, dünyanin önde gelen markalarinin ürünlerinin ve tüm kategorilerden indirimlerin sunuldugu "Bitmeden Yakala" ile indirimlere de erisim saglayabiliyor.

Sinirli sayida sunulacak bu kampanyadan ve 48 saat sürecek indirimlerden faydalanmak için "www.amazon.com.tr/primeday" adresi ziyaret edilebiliyor.

Kaynak: AA