Alanya Belediyesi'nin Yol Ve Asfalt Seferberligi

Alanya Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri, vatandaslarin ulasim konforunu arttirmak için yol düzenleme, beton yol ve asfaltlama çalismalarini araliksiz olarak sürdürüyor.

Alanya Belediyesi'nin Yol Ve Asfalt Seferberligi
Sehir merkezinin yanisira dogu ile bati Alanya’nin mahalle ve kirsalinda da yol çalismalarini sürdüren Alanya Belediyesi ekipleri Kestel, Türktas, Yesilöz, Ispatli, Avsallar, Konakli, Beldibi, Çiplakli, Oba, Çamlica ve Basköy Mahallesi’nde beton yol ve asfalt çalismalarina devam ediyor.

Baskan Yücel: “Tüm bölgelerde seferberlik halinde çalisiyoruz”

Altyapi çalismalari da gerçeklestiren ekiplere, çalismalarindan dolayi memnuniyetlerini ifade eden bölge sakinleri, Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel’e tesekkür etti.

Alanya Belediye Baskani Adem Murat Yücel ise "Alanya’da halkimizin ulasim konforunu arttirmak amaciyla, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da araliksiz olarak çalismaya devam edecegiz. Tüm bölgelerimizde çok kapsamli bir yol seferberligi baslattik” dedi.

Baskan Yücel’den dogu bölgesine 110 km asfalt sözü

Dogu mahallerinde asfalt hazirligi için yol düzenleme ve altyapi çalismalarinin sürdügünü ifade eden Baskan Yücel, “Bu bölgelerde söz verdigimiz gibi 110 kilometre bölge yolunu asfaltla bulusturacagiz. Su an ekiplerimiz Demirtas ve çevre mahallelerinde yol düzenleme çalismasini sürdürüyor. Simdiden halkimiza hayirli olsun” diye konustu.

Kaynak: İHA