Adapazari'nda Pedallar Kurtulus Için Çevrildi

Adapazari’nin Kurtulusunun 100. yil etkinlikleri kapsaminda gerçeklestirilen Bisiklet Turu programinda konusan Baskan Mutlu Isiksu, “Bisiklet dostu sehrimizde, pedallarimizi bu sefer Adapazari’mizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yili anisina çevirdik. Bizlere bu güzel sehri emanet eden ecdadimiza sonsuz saygiyla” dedi.

Adapazari'nda Pedallar Kurtulus Için Çevrildi
Adapazari’nin Düsman Isgalinden Kurtulusunun 100. Yili anisinda düzenlenen bisiklet turuna sporcular ve vatandaslar yogun ilgi gösterdi. Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Baskan Yardimcilari Hilmi Kizilcik, Fatih Çelikel ve Yusuf Özden, Gençlik ve Spor Il Müdürü Arif Özsoy, Bisiklet ve Doga Sporlari Dernegi üyeleri ve bisiklet sevdalilari pedallarini bu kez Adapazari’nin Kurtulusunun 100. Yili anisina çevirdi.

Bisiklet Turu’na katilan vatandaslara tesekkür eden Baskan Mutlu Isiksu, “Bugün Adapazari’miz için oldukça özel bir gün. Sehrimizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yilini büyük bir coskuyla kutluyoruz. Gün boyu devam eden etkinliklerimiz vesilesiyle Bisiklet Turumuzu gerçeklestirdik. Bisiklet dostu sehrimizde, pedallarimizi bu sefer Adapazari’mizin düsman isgalinden kurtulusunun 100. yili anisina çevirdik. Bizlere bu güzel sehri emanet eden ecdadimiza sonsuz saygiyla” diye konustu.



Etkinlikler gün boyu sürdü

21 Haziran etkinlikleri gün boyu sehrin farkli noktalarinda devam etti. Halit Molla’nin kabri basinda anma programi, Türk Yildizlarinin selamlama gösterisi, Kurtulus Sergisi, 100. yil anisina kahramanlik türküleri, kurtulus yürüyüsü ve salasi, mehteran gösterisi ve esnaf selamlamanin yapildigi etkinlikler, bisiklet turu ile devam etti. Kurtulus Etkinlikleri, sehitler anisina mevlid-i serifle programlar nihayete erecek.
Kaynak: İHA