Pendikli Babalar Ve Çocuklari Uçurtmalari Birlikte Uçurdu

Pendik’te Babalar Günü’ne özel uçurtma senligi düzenlendi. Babalarin ve minik çocuklarinin birlikte uçurtma uçurduklari senlikte 60 metrekarelik devasa Türk bayragi desenli uçurtma da gökyüzünü süsledi.

Pendikli Babalar Ve Çocuklari Uçurtmalari Birlikte Uçurdu
Pendik’te dün Babalar Günü’ne özel anlamli bir etkinlik düzenlendi.

Pendik Belediyesi tarafindan Pendik Millet Bahçesi’nde düzenlenen etkinlikte babalar, çocuklari ile birlikte uçurtma uçurdu. Bazi annelerin de çocuklarina eslik ettigi uçurtma senligi renkli görüntülere sahne oldu. Çocuklara ayrica uçurtma hediye edilirken, 60 metrekarelik devasa Türk bayragi desenli uçurtma

gökyüzünü süsledi.

Etkinlikte çocuguyla birlikte uçurtma uçuran Yusuf Kürsat Akkus, “Çok mutluyuz. Etkinlikten dolayi çocuklar özellikle bu pandemi sürecinde çok sanslilar. Sayi Baskanimiz Ahmet Cin’e çok tesekkür ederiz. Pendik Belediyesi’ne basarilar dileriz. Çok mutluyuz, tarif edilemez. Çocuklarin heyecanlari güzel. Biz de onlar gibi seniz” dedi.

Uçurtma senliginde kiziyla uçurtma uçuran Selim Tüfeker ise, “Bugün güzel bir etkinlik var. Biz de kizimla geldik iyi oldu. Önceden ayarlamislardi zaten. Organizasyonu yapan, düzenleyen herkese tesekkür ediyoruz. Iyi bir etkinlik. Çocuklarin da bu dönemde böyle bir seye ihtiyaci vardi” ifadelerini kullandi.

Devasa Türk bayragi desenli uçurtma ile ebeveynlerin çocuklariyla uçurtma uçurdugu anlar drone ile havadan görüntülendi.
Kaynak: İHA