Kurs Merkezinde 'Babalar Günü' Etkinligi

İçel Büyüksehir Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesince Tarsus’a bagli Günyurdu Mahallesi Atgirmez mevkiinde açilan Kadin ve Çocuk Atölyesinde, ilk kez ‘Babalar Günü’ etkinligi düzenlendi.

Kurs Merkezinde 'Babalar Günü' Etkinligi
Kadin ve Aile Hizmetleri Dairesi Baskani Serife Hasoglu Dokucu, Kadin ve Çocuk Atölyesi sorumlu ögretmeni Ela Canbolat ve diger ögretmenlerin gayretleriyle gerçeklesen etkinlige, çocuk atölyesinde egitim gören çocuklar ve atölye bünyesinde bulunan okuma-yazma kursuna katilan anneler ile babalar ve hatta dedeler dahi katilim gösterdi.

Babalar kizlariyla dans etti, ortaya renkli görüntüler çikti

’Babalar Günü’ne özel hazirlanan panoya, çocuklar ve babalari el izlerini birakirken, katilimcilara ikramlarda da bulunuldu. Çalinan müzik esliginde çocuklar sarkilarini seslendirirken, babalar ise kizlariyla birlikte dans ederek renkli görüntüler olusturdu. Çocuklari tarafindan hazirlanan, ’süper babalara tesekkür belgeleri’ de yine çocuklari tarafindan babalara verildi.

Çocuk Atölyesinde 3 torunu egitim gören dede Mehmet Tas, “Babanin yeri baskadir. Çok güzel, memnunuz. Baskanimiza böyle bir imkan verdigi için çok tesekkür ediyorum. Saygilarimi, hürmetlerimi gönderiyorum” dedi.

2 çocugu atölyenin imkanlarindan faydalanan baba Seydo Kurt, “Köyümüzde insanlarin iç içe, sevgi dolu birlesmesine vesile olan Belediye Baskani Vahap Seçer’e buradan saygilarimizi sunuyoruz. Bize bu güzel ortami yasattigi için İçel Büyüksehir Belediyesine tesekkür ediyorum” diye konustu.

Gençlik kampinda da etkinlikler vardi

Büyüksehir Belediyesinin ’Babalar Günü’ etkinlikleri kapsaminda Tarsus Gençlik Kampinda ise farkli kesimlerden birçok ailenin katilimi ile program düzenlendi.

Çocuklara özel olarak hazirlanan hamburgerler ikram edilirken, survivor alaninda da yarismalar ve çesitli etkinlikler gerçeklestirildi.

’Babalar Günü’ için basketbol ve ayak tenisi etkinlikleri

Babalar Günü etkinlikleri kapsaminda Büyüksehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi tarafindan ‘baba bana basket atsana’ sloganiyla basketbol ve ‘babalar ve çocuklar yarisiyor’ sloganiyla da ayak tenisi turnuvasi gerçeklestirildi.

’Babalar Günü’ için düzenlenen etkinliklerinde, babalar ve çocuklari gönüllerince eglenirken, birlikte spor yapmanin tadini çikardilar.
Kaynak: İHA