Flo'ya Social Media Awards'tan 2 Ödül

Flo Ticari Operasyonlar Genel Müdür Yardimcisi Volkan Sezgin: 'Bundan sonra da sosyal medyayi en iyi sekilde kullanmaya gayret ederek basta müsterilerimiz olmak üzere, herkes için deger katan fayda yaratan çalismalar sunacagiz'.

Flo, sosyal medyanin en iyilerinin belirlendigi Social Media Awards Turkey 2021'de 2 ödül aldi.

Flo'dan yapilan açiklamaya göre, Türkiye'deki tüm marka ve ajanslarin sosyal medya performanslarinin degerlendirildigi yarismada, basarili markalar altin, gümüs ve bronz kategorilerinde ödüllendirildi.

Marketing Türkiye ve BoomSonar tarafindan bu yil 5'incisi düzenlenen Social Media Awards Turkey 2021 ödülleri, BoomSonar'in "Sosyal Medya Marka Endeksi" olan SocialBrands'in 30'dan fazla veri kriterine göre belirleniyor.

Veri Analitigi Ödülleri için her yil oldugu gibi bu yil da 55 binden fazla sosyal medya marka hesabi SocialBrands puanlarina göre analitik olarak incelendi. Flo, SocialBrands'in Veri Analitigi Ödülleri bölümü "Ayakkabi" kategorisinde altin ödülün sahibi olarak zirveye tirmanirken, Polaris de ayni kategoride ikinci olup gümüs ödüle layik görüldü.

Açiklamada görüslerine yer verilen Flo Ticari Operasyonlar Genel Müdür Yardimcisi Volkan Sezgin, Türkiye ayakkabi sektörünün lokomotif markasi olarak sosyal medyadaki performanslariyla zirveye layik görülmekten gurur duyduklarini aktararak, sunlari kaydetti:

"Son yillarda sosyal medya gittikçe artan bir ivme ile markalar için öncelikli mecra haline geldi. Müsterilerimize ürünlerimizi anlatabilmek, dikkatlerini çekmek, ilham vermek, kisisel deneyim sunabilmek için yogun çaba harciyoruz. Pandemi döneminde de tüketicilerin artan dijital medya kullanim aliskanliklarina paralel olarak sosyal medya iletisim çalismalarimizi yogunlastirdik. Sosyal medyada gerçeklestirdigimiz çesitli kampanyalarimiz, tüketicilerimiz tarafindan ilgiyle takip edildi. Bu alanda gösterdigimiz basarili performansimizla binlerce sosyal medya hesabinin degerlendirildigi Social Media Awards Turkey 2021 ödüllerinde zirveye tirmanmis olmamiz gerçekten gurur verici. Bundan sonra da sosyal medyayi en iyi sekilde kullanmaya gayret ederek basta müsterilerimiz olmak üzere, herkes için deger katan fayda yaratan çalismalar sunacagiz."

Kaynak: AA