Bitlis POMEM 26. Mezunlarini Verdi

Bitlis Polis Meslek Egitim Merkezi’nden (POMEM) mezun olan 26. dönem polis adaylari için mezuniyet töreni gerçeklestirildi.

Bitlis POMEM 26. Mezunlarini Verdi
Bitlis Valisi Oktay Çagatay, POMEM’den mezun olan 26. dönem polis adaylari için düzenlenen mezuniyet törenine katildi.

Saygi durusu ve Istiklal Marsi ile baslayan mezuniyet töreni, POMEM’i birincilikle tamamlayan Arif Çetin’in tesekkür konusmasi yapmasi ve ardindan yas kütügüne plaket çakmasiyla devam etti.

Törende konusan Vali Çagatay, 26. dönem POMEM yemin töreninin hayirli olmasini dileyerek, “Geçtigimiz yillarda bu okulun bahçesi ailelerinizle dolup tasiyordu, ama bu sene malum pandemi sartlari nedeniyle onlar burada olamadi. Ama olsun bizler sizinleyiz. Kiymetli genç kardeslerim, su tarih itibariyle artik bizler birer mesai arkadasiyiz. Tekrardan yemin töreniniz hepinize hayirli olsun. Allah sizlere; devletimize ve milletimize, hayirlisiyla ve hakkiyla görev yapmayi nasip eylesin" dedi.

Vali Çagatay, Polis Meslek Egitim Merkezi’nde dereceye giren polis memurlarina çesitli hediyeler vererek, onlarla hatira fotografi çektirdi.

Daha sonra Polis Akademisi Baskani Prof. Dr. Yilmaz Çolak ve AK Parti milletvekilleri Cemal Tasar ile Vahit Kiler’in tebrik mesajlari okundu.

Mezun olan 293 Bitlis POMEM ögrencisi, yemin töreninden sonra tören geçisi yaparak protokolü selamladilar. Mezunlarin hep birlikte keplerini havaya atmasiyla tören sona erdi.

Törene Vali Oktay Çagatay ile birlikte Bitlis Belediye Baskani NesrullahTenglay, Il Jandarma Komutani Tuggeneral Nail Ilbey, Bitlis Cumhuriyet Bassavcisi Ali Ihsan Akdogan, Bitlis Eren Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Necmettin Elmastas, Il Emniyet Müdürü Yaman Agirlar, Bitlis Polis Meslek Egitim Merkezi Okulu Müdürü Kazim Kaman, kurum müdürleri ve ögrenciler katildi.

Kaynak: İHA