Bakan Akar'dan 'Babalar Günü' Mesaji

Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, "Evlatlarina hayatin anlamini, zorluklarla nasil basa çikilacagini ögreten, hiçbir karsilik beklemeden onlarin sevinçlerine ve acilarina ortak olan sevgi, saygi, fedakarlik ve güven timsali babalarin bu anlamli gününü en içten duygularla kutluyorum" dedi.

Bakan Akar'dan 'Babalar Günü' Mesaji
Milli Savunma Bakani Hulusi Akar, ’Babalar Günü’ dolayisiyla bir mesaj yayimladi. Bakan Akar, mesajinda su ifadelere yer verdi:

"Evlatlarina hayatin anlamini, zorluklarla nasil basa çikilacagini ögreten, hiçbir karsilik beklemeden onlarin sevinçlerine ve acilarina ortak olan sevgi, saygi, fedakarlik ve güven timsali babalarin bu anlamli gününü en içten duygularla kutluyorum. Hayati boyunca maddi manevi bütün imkanlarini ailesi için seferber eden fedakar babalar, basta çocuklari olmak üzere hepimiz için en büyük ilham kaynagidir. Onlar bizler için zamana yenilmeyen, hiçbir firtinada devrilmeyen ulu çinarlar gibidir. Bu nedenle kiymetli anne ve babalara sadece bu anlamli günde degil her zaman sevgi, saygi, vefa ve minnet duygulariyla yaklasmali, onlarin gönüllerini hos tutmali; zor zamanlarinda daima onlarin yanlarinda olmaliyiz. ’Babalar Günü’ vesilesiyle aziz sehitlerimizin ve kahraman gazilerimizin kiymetli babalari basta olmak üzere kahramanlik ve fedakarlikla görev yapan tüm mensuplarimizin ve onlarin çok kiymetli babalarinin bu anlamli gününü bir kez daha kutluyorum. Kendilerine sevdikleriyle birlikte saglik ve mutluluk içerisinde huzur dolu bir ömür diliyor, ebediyete intikal etmis tüm saygideger babalari da rahmetle aniyorum."
Kaynak: İHA