Baglar, Gönül Belediyeciliginde Fark Olusturdu

Diyarbakir’in Baglar Ilçe Belediyesi gönül belediyeciliginde fark olusturdu.

Baglar,  Gönül Belediyeciliginde Fark Olusturdu
Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan "Teskilat mensuplarimiz milletimizin derdiyle dertlenmeli, belediye baskanlarimiz gönül belediyeciligi ile vatandaslarimizin gönlünü kazanmali" diyerek bir kez daha belediye baskanlari için halka dokunmanin rotasini çizdi. Cevap, 27 aydir halkin içinde olmasi ve ihtiyaç sahiplerine destek olmasiyla öne çikan Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu’ndan geldi. Beyoglu, "Gönül, sosyal ve hizmet belediyeciliginin mimari olan Cumhurbaskanimizin sözlerinin geregini 27 aydir yerine getirmeye gayret ediyoruz. Pandemi dönemi dahil mahalle mahalle, sokak sokak, kapi kapi geziyoruz. Gönüllere dokunup milletimizin derdiyle dertleniyoruz " dedi.



"Klasik belediyecilik yapmiyoruz "

Her gün onlarca aileyi ziyaret etmesi, ihtiyaç sahiplerine destek olmasi ve toplumun farkli kesimleriyle kurdugu sicak temaslarla isminden söz ettiren Baglar Belediye Baskani Hüseyin Beyoglu, 16 Nisan 2019 tarihinde resmi olarak basladigi görevde 27 aydir halkin derdiyle dertlenerek bu anlamda bugüne kadar esine rastlanmayan farkli bir belediyecilik ortaya koyduklarini söyledi.

Baskan Beyoglu, "Ülkemizin gelecegi için gecesini gündüzüne katarak milletimize hizmet eden cumhurbaskanimizin sözleri bizim için emir ve talimattir. Baglar’da vatandasi seçimden seçime hatirlama düsüncesi hamdolsun tarihe karisti. 27 aydir her gün, her saat milletimizin emrindeyiz. Bizden önce 20 yilda ihmal ve istismar edinen güzel ilçemizin hizmet noksanligi giderdik. Bugün Karacadag’dan eski Baglar bölgesine kadar her karista hizmetin izleri var. Vatandasimiz ile aramiza hiç bir mani koymadik. Milletin kaynaklarini millet için hizmete dönüstürüyoruz. Randevu vermek yerine herkesin diledigi zaman bize ulasmasina imkan tanidik. Sokak ve caddelerimizi her gün geziyoruz, vatandaslarimizin evlerine misafir oluyoruz. Bütün bunlar yeter mi. Elbette ki yeterli görmüyoruz. Görevimizin son anina kadar tüm enerjimizi vererek daha çok hizmetkar olacagiz insallah " diye konustu.

Kaynak: İHA