Babalar Gününde Sehit Babalari Ve Gaziler Unutulmadi

Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, Babalar Günü nedeniyle sehit babalari ve gazilerle bir araya geldi. Sehit babalari ve gazilere içerisinde çesitli hediyeler olan çanta veren Baskan Soylu, babalar gününü tebrik etti.

Babalar Gününde Sehit Babalari Ve Gaziler Unutulmadi
Babalar günü nedeniyle düzenlenen etkinlige Belediye Baskani Feyyaz Soylu’nun yani sira Belediye Baskan Yardimcilari Ümit Bilgin, Adil Yildirim, Sehit Babalari ve Gaziler katildi.

Bir kafede düzenlenen etkinlikte, sehit babalari ve gazilere hediye çantasi armagan eden Belediye Baskani Feyyaz Soylu, 20 Haziran babalar gününü tebrik ederek günlerini kutladi.

Sehit babalari ve gazilerin Babalar Gününü tebrik ederek kutlayan Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu, ‘’Bugün babalar günü ve ben de dünya babalar gününü buradan kutluyorum. Gönül isterdi ki bu toplantimiz bu organizasyonumuz daha genis çapli, daha coskulu bir sekilde olsun. Bilindigi gibi pandemiden dolayi ancak, minnet duydugumuz sehitlerimizin yakinlari ve gazilerimizi agirladik. Agirlamaktan seref duyuyoruz. Bizi kirmadilar, geldiler burada ayaklarina saglik. Rabbim bugünleri bizlere unutturmasin insallah bütün dünya babalar gününü kutluyor, saygilar sunarim’’ ifadelerini kullandi.

Ceylanpinar Gazi ve Sehit Yakinlari Dernegi Baskani Ismail Demir,’’ Öncelikle kiymetli Ceylanpinar Belediye Baskani Feyyaz Soylu ile sehit babalari ve gazilerimizin babalar gününü kutluyorum. Ayrica Belediye Baskanimiz Feyyaz Soylu’ya çok tesekkür ediyorum bu organizasyonu yaptiklarindan dolayi. Bugüne kadar Ceylanpinar’da hiç bir zaman babalar günü kutlanmadi. Bu vesile ile ilk defa kutlamis olduk, kendilerine tesekkür ediyorum ’’dedi.

Kibris Baris Harekati Gazisi Ahmet Adigüzel ise ‘’Gerçekten baskanimiza, gazi ve sehit aileleri adina mütesekkirim. Araplarin bir atasözü var, Diyor ki ‘Benim meselem karnim degil kadrimdir’ Yani biz baskan çagirdi, yemek yedirdi, mesele yemek degil. Mesele, gazi ve sehit aileleri adina böyle bir günün düzenlenmesi, bizi sevindirmesi, takdir etmesi, gerçekten biz mütesekkiriz. Allah sizden de ondan razi olsun, memnunuz. Sag olsun var olsun. Tüm babalarin günü kutlu olsun. Allah hiçbir babayi böyle aglatmasin. Sehit babasi olmak da gururludur, degil mi? Çok büyük bir nedendir herkese kismet olmaz ama insallah hiçbir baba aglamasin, hiçbir zayiati olmasin, tesekkür ederim. Allah baskanimizdan razi olsun’’ diye konustu.

Kaynak: İHA