Babalar Gününde Sehit Babalari Unutulmadi

Zonguldak’in Eregli ilçesinde Babalar Günü kapsaminda, ilçe protokolü Sehit Babalarini ziyaret etti. Sehit babalarinin Babalar Günü kutlanirken, ailelerin talepleri için notlar alindi.

Babalar Gününde Sehit Babalari Unutulmadi
Kdz. Eregli Kaymakami Ismail Çorumluoglu Baskanliginda, Kdz.Eregli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlügü koordinesinde, Karadeniz Bölge ve Garnizon Komutani Tugamiral Taner Gün, Kdz. Eregli Belediye Baskani Yardimcisi Atilla Bulak, ilçe Emniyet Müdürü Mehmet Hakan Çelik, Ilçe Jandarma Komutani J. Yzb. Berkay Osan, Kdz. Eregli Sosyal Hizmet Merkezi Müdürü Deniz Peker ve Sosyal Yardimlasma ve Dayanisma Vakfi Müdür Vekili Feruzan Yigitoglu katilimlari 14 sehit babasi, 3 sehit kardesi ve bir sehit oglu olmak üzere 18 sehit ailesinde Babalar Günü kutlandi.

Pandemi kurallarina riayet edilerek, devletin her zaman ailelerin yanlarinda olduklari iletildi. Aziz sehitlerin emanetleri olan sehit babalarinin babalar günü kutlanirken, Kaymakamlik tarafindan temin edilen hediyeler takdim edildi.

Ziyarette Sehit ailelerinin talepleri dinlenerek yapilmasi gerekenler hakkinda gerekli planlamalar yapildigi belirtildi. Karsilikli sevgi ve muhabbetle geçen görüsmelerin ardindan aileler, basta Kaymakam Çorumluoglu olmak üzere tüm ekibe tesekkürlerini dile getirdi.
Kaynak: İHA