YEKDER 8. Genel Kurulu Gerçeklestirildi

Yaygin Egitim ve Kültür Dernegi (YEKDER) 8. Genel Kurulunda yönetim kurulu baskanligina Hüseyin Türkan getirildi.

YEKDER'den yapilan yazili açiklamaya göre egitimcilere, çocuklara, gençlere ve yetiskinlere yönelik özgün egitim programlari, yayinlar ile materyaller gelistiren, uygulayan ve modelleyen dernek, 8. genel kurulunu gerçeklestirdi.

Üsküdar Adile Sultan Kasri'nda düzenlenen genel kurula üyelerin yani sira, dernegin çati kurulusu Ilim Kültür Egitim Vakfi (ILKE), Türkiye Iktisadi Girisim ve Is Ahlaki Dernegi (IGIAD) ve Ilmi Etütler Dernegi (ILEM) yöneticileri kamu, yerel yönetim ve sivil toplum kuruluslarinin temsilcileri katildi.

YEKDER Yönetim Kurulu Baskanligi görevini üç yil boyunca yürüten Sedat Özgür, dernegin gündeminin her zaman egitim oldugunu belirterek, hem egitimciler de hem de ögrenciler için özel program ve materyaller hazirladiklarini ifade etti.

YEKDER Yönetim Kurulu Baskanligina getirilen Hüseyin Türkan ise Özgür'e hizmetlerinden ötürü tesekkür ederek, kurumsal devamliliktan ödün vermeden olusturacaklari yeni bir vizyonla YEKDER'i ulusal ve uluslararasi alanda daha ileri bir seviyeye tasimayi hedeflediklerini kaydetti.

Genel Kurul sonucunda YEKDER'in yeni Yönetim Kurulu Baskani Hüseyin Türkan olurken yönetim kurulu üyeleri ise Dr. Gülsüm Pehlivan Agirakça, Dr. Kurtulus Öztürk, Ögretim Görevlisi Elif Konar Özkan, Muhammed Fatih Saglam, Fatma Ekinci, Doç. Dr. Ahmet Temel ve Furkan Akkus olarak belirlendi.

Program, hediye takdimleri ve tebriklerin ardindan toplu fotograf çekimi ile sona erdi.

Kaynak: AA