Uluslararasi Kongrede Baskanlik Yapacak

Düzce Üniversitesi ögretim üyesi Prof. Dr. Yildiz Degirmenci uluslararasi kongrede oturum baskanligi yapacak.

Uluslararasi Kongrede Baskanlik Yapacak
Düzce Üniversitesi Tip Fakültesi Nöroloji Anabilim Dali Baskani Prof. Dr. Yildiz Degirmenci, Avrupa Nöroloji Akademisi (EAN) tarafindan bu yil yedincisinin düzenlenecegi ve nöroloji alaninda degerli sunumlarin yapilacagi kongrede oturum baskani olarak yer alacak.

47 Avrupa Ulusal Nöroloji Dernegi, 2 bin 300 kayitli üyesi bulunan ve 45 binden fazla Avrupali nörologu temsil eden Avrupa Nöroloji Akademisi, her yil düzenledigi kongreler ile katilimcilarin karsilikli olarak bilimsel bilgi alisverisinde bulunmasina olanak sagliyor.

Covid-19 pandemisi tedbirleri geregi online platformda yapilmasina karar verilen uluslararasi katilimli kongre, nöroloji alanindaki en son ve en iyi uygulamalari kesfetme firsati sunacak. 19-22 Haziran 2021 tarihlerinde yapilacak olan 7. EAN Kongresi’nde MS, epilepsi, demans gibi sik ve nadir olarak görülen nörolojik hastaliklarda yeni tedavi yaklasimlari ele alinacak.

Dünyada Nöroloji bilimsel alanindaki gelismelerin, yeniliklerin ilk paylasildigi platformlardan biri olan 7. EAN Kongresi’nde oturum baskani olarak görev alacagi için gurur duydugunu ifade eden Prof. Dr. Yildiz Degirmenci, akademik anlamda bilim dünyasina katki saglayacak verimli bir kongre olmasi temennisinde bulundu.
Kaynak: İHA