Serkan Acar Güven Tazeledi

BALGÖÇ Iznik Subesi olagan genel kurulunda Baskan Serkan Acar güven tazeledi.

Serkan Acar Güven Tazeledi
BALGÖÇ Iznik Subesi Baskani Serkan Acar 5. Olagan Genel Kurulunda yeniden baskan seçilerek 5. kez güven tazeledi. Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanisma Dernegi Iznik Subesi 5. Olagan Genel Kurulu’nu Iznik Belediyesi Konferans Salonunda genis bir katilimla gerçeklesti. Tek liste ile girilen seçimde Yönetim Kurulu seçildi. Yönetim Kuruluna Serkan Acar (Baskan), Fatma Vardar, Özkan Ugur, Seyfettin Demir, Mustafa Aydin, Zülküf Dalgiç, Ahmet Sevinç, Nizamettin Sahin, Müjdat Arabaci, Kemal Candar, Hüseyin Cinal, Caner Savas, Fikri Ege, Mehmet Duman ve Samet Simsek’ten olustu. Sube Denetim Kuruluna Ahmet Kus, Hüseyin Yanardag, Yüksel Musaoglu seçildi.

BALGÖÇ Iznik Subesi Baskani Serkan Acar, "Sahsim ve yönetim kuruluna sizlere bir dönem daha hizmet etme firsatini verdiginiz için tesekkür ederim. Bir kez daha kongremize katilarak bizleri onurlandirmanizdan dolayi tesekkür eder kongremizin BALGÖÇ camiasina Iznik’imize hayirli olmasini temenni ederim” diye konustu.

Iznik Belediye Baskani Kagan Mehmet Usta, BALGÖÇ Genel Baskani Veli Öztürk ve Balkan Türkleri Göçmen ve Mülteci Dernekleri Federasyonu Baskani Kader Özlem hayirli olsun dileklerini aktardiklari bir konusma gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA