Karabük'te Meslek Lisesi Ögrencileri Ihtiyaç Sahibi Aileler Için Çalisma Masasi Ve Dolap Yapti

Safranbolu Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs: 'Hediye edilen bu esyalarin tamaminin okulumuzda ögrencilerimiz tarafindan üretilmesi anlamli. Meslek lisemizde bu ve benzeri birçok ürünün üretilerek ekonomi ve istihdama katki saglamasi gurur verici'

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde, Ahi Evran Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ögrencilerinin, ögretmenleri gözetiminde yaptiklari çalisma masalari ve dolaplar ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Milli Egitim Bakanligi Mesleki ve Teknik Egitim Genel Müdürlügünün "Meslek Lisesi Ögrencileri Ailelerimizle Bulusuyor Projesi" kapsaminda ögrenciler tarafindan hazirlanan çalisma masalari ve dolaplar, Safranbolu Milli Egitim Müdürü Hasan Gümüs, okul müdürü Hayriye Kutlu, ögretmenler ve ögrencilerle ilçedeki ihtiyaç sahibi ailelere ulastirildi.

Gümüs, yaptigi açiklamada, projeyle ögrencilerin milli, manevi, ahlaki, insani ve kültürel degerleri gelistirmelerinin, yardimlasma, kardeslik, merhamet, vicdan, birlik ve beraberlik duygularinin pekistirilmesinin amaçlandigini söyledi.

Bu faaliyetlerle gönüllere dokunuldugunu, yardimlasma ve dayanisma duygularinin pekistirilerek gelecek kusaklara aktarildigini belirten Gümüs, "Hediye edilen bu esyalarin tamaminin okulumuzda ögrencilerimiz tarafindan üretilmesi anlamli. Meslek lisemizde bu ve benzeri birçok ürünün üretilerek ekonomi ve istihdama katki saglamasi gurur verici." dedi.

Kaynak: AA