Halfeti'de Marina Onarimi Çalismasi Baslatildi

Sanliurfa Büyüksehir Belediyesi, Güneydogu'nun "Sakli Cenneti Halfeti' deki marinada bakim onarim çalismasi baslatti.

Belediyeden yapilan açiklamaya göre, turizm sezonu dolayisiyla tarihi ve turistik alanlarda temizlik, dezenfekte ve çevre düzenlemesinin yani sira her yil binlerce yerli ve yabanci turistin ugrak yeri olan Güneydogu'nun "Sakli Cenneti Halfeti' deki marinada bakim onarim çalismasi baslatildi.

Büyüksehir Belediyesi Ulasim Daire Baskanligi Iç Sular Sube Müdürlügü ekipleri, Halfeti'ye gelen yerli ve yabanci turistlerin daha modern, güvenilir ve konforlu bir ulasim imkanindan faydalanabilmeleri amaciyla Halfeti'de bir takim çalisma baslatti.

Özellikle tekne turlarina olan ilginin artmasi ve vatandaslarin marinada daha güvenilir bir gezinti yapmasini planlayan büyüksehir belediyesi, batik sehre güvenlik kameralari ve günes enerjisi ile çalisan aydinlatma direklerini monte ederek güven ve huzuru bir arada sunmaya basladi.

Halfeti ilçesinde tekne turlari düzenleyen turizmciler de yapilan çalismalardan duyduklari memnuniyeti dile getirerek turizm sezonunda marinada yapilan iyilestirmeler ve her yerin güvenlik kameralari ile daha güvenli hale getirilmesinden dolayi emegi geçen herkese tesekkür etti.

Kaynak: AA