'En Baba' Hizmet Neferleri

Bursa Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas, Babalar Günü etkinlikleri kapsaminda Büyüksehir ve BUSKI bünyesinde görevli ‘en kidemli’ ve ‘en yeni’ babalarla bir araya geldi.

'En Baba' Hizmet Neferleri
Anneler Günü ve 8 Mart Dünya Kadinlar Günü’nde kadin personele yönelik farkli etkinliklere imza atan Bursa Büyüksehir Belediyesi, bu kez babalara özel bir etkinligi hayata geçirdi. Büyüksehir Belediyesi Halkla Iliskiler Sube Müdürlügü düzenledigi etkinlikte Büyüksehir ve BUSKI bünyesinde görevli 2 ‘en kidemli’ ve 2 ‘en yeni’ babayi Büyüksehir Belediye Baskani Alinur Aktas ile bulusturdu. Merinos Park Sosyal Tesislerinde gerçeklesen bulusmaya en kidemli babalardan 65 yasindaki Zabita Memuru Durmus Öztürk, 41 yasindaki kizi Nagihan Kiliç ile BUSKI’de çalisan 61 yasindaki Ayhan Basaran da 41 yasindaki kizi Neval Avci ile katildi.

15 gün önce baba olan Büyüksehir personeli Emirhan Tas ile 17 gün önce baba olan BUSKI çalisani Mehmet Öz de Büyüksehir ailesinin en yeni babalari olarak ziyarette yer aldi. En kidemli ve en yeni babalarla keyifli bir sohbet yapan Baskan Alinur Aktas, Büyüksehir’in çok büyük bir aile oldugunu, özel günlerde farkindalik olusturmak amaciyla zaman zaman bu tür etkinlikler düzenlediklerini söyledi.



Babalarin veya annelerin öneminin bir günde ortaya çikmadigini, anne ve babalarin kiymetinin her zaman bilinmesi gerektigini dile getiren Baskan Aktas, “Ben küçük yasta babasini kaybetmis birisi olarak o hasreti çeken biriyim. O yüzden herkese tavsiyem lütfen sag olan anne ve babalarinin kiymetini bilsinler. Onlara her zamankinden daha fazla sahip çiksinlar, onlara gönüllerini kirmayip, hayir duasini alsinlar. Bugün de Babalar Günü sebebiyle en kidemli ve en yeni babalarimizla bir araya geldik. Benim için de çok anlamli bir etkinlik oldu. Ben tüm babalarimiza evlatlariyla hayirli uzun ömürler diliyorum. Büyüksehir olarak çok büyük bir aileyiz. Büyüksehir Belediyesi’nde alin teri döken, emek sarf eden her kim varsa yürekten tesekkür ederim. Bu vesileyle de tüm babalarin babalar gününü kutluyorum” dedi.

Emekliligine sadece 1 ay kaldigini belirten Zatiba Memuru Durmus Öztürk de “Benim için çok özel unutamayacagim bir gün oldu. Tabii ki Babalar Gününü her yil farkli sekillerde aile içinde kutluyorduk. Ancak baskanimizla bir araya gelmemiz benim için unutulmayacak bir ani oldu” dedi.

BUSKI’nin en kidemli babasi Ayhan Basaran da hiç unutamayacagi bir babalar günü geçirdigini belirtti.

15 gün önce ikinci çocugunu kucagina alan en yeni babalardan Emirhan Tas da diger çocugunun 3 yasinda oldugunu bu sebeple henüz Babalar Günü heyecani yasamadigini belirterek, “Bu bulusma benim için ayni zamanda ilk babalar günü kutlamasi gibi oldu. Çok mutlu oldum” dedi.

Baskan Aktas, ziyaretin anisina en kidemli ve en yeni babalar ile onlarin çocuklarina hediyeler verdi.
Kaynak: İHA