DS STORE Bodrum'da Açildi

DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu: 'DS STORE Bodrum’u haziran ayindan itibaren tüm fonksiyonlari ile hayata geçirmekten dolayi çok mutluyuz' 'Yakin bir zamanda aileye katilacak DS 9 ile birlikte müsterilerimize farkli seçenekler sunacak olmaktan dolayi ise ayrica heyecanliyiz'.

Fransiz lüks bilgi birikimini otomotiv sektörüne uyarlamayi amaçlayan DS Automobiles, Türkiye’deki besinci DS STORE’u Bodrum’da hizmete açti.

DS Automobiles'den yapilan açiklamaya göre, lüks otomobil kavramini çagdas yaklasimiyla yeniden tanimlayan DS Automobiles, kendine özgü modern tasarimiyla dikkatleri çeken otomobil satis noktasi DS STORE’lari Türkiye genelinde yayginlastirmaya devam ediyor.

Hali hazirda hedef kitlesinin bulundugu büyüksehirlerdeki DS STORE’larda müsterilerini agirlayan DS Automobiles, Türkiye genelindeki besinci DS STORE’u Bodrum’da hizmete açti. Diger tüm DS STORE’larda oldugu gibi otomobil satis noktasindan ziyade oldukça lüks bir butigi andiran DS STORE Bodrum, ayni zamanda satis ve servis hizmetlerini bir arada sunmasiyla öne çikiyor.

DS STORE Bodrum’un 220 metrekare alana sahip showroom alani DS Automobiles’e özgü zarif detaylarin hakim oldugu bir butik olarak göze çarpiyor. Adeta ev sicakligi tasiyan bu alanda misafirlere modern, ferah ve lüks bir atmosfer sunuluyor. Servis ve mekanik alanlari olusturan kisimlar ise toplamda 1500 metrekarelik alan üzerinde yer aliyor. Premium otomobil severler DS STORE Bodrum’da, DS Automobiles ürün gaminda yer alan modelleri kapsamli biçimde incelemenin yani sira test sürüsleri de gerçeklestirebiliyor.

- "Hedefimiz DS Automobiles müsterilerinin daima yakininda olmak"

Açiklamada görüslerine yer verilen DS Automobiles Türkiye Marka Direktörü Berk Mumcu, DS STORE’larin markanin avantgarde ruhuna uygun biçimde tasarlandigini belirtti. En küçük detaylarda bile mükemmeliyeti görmeyi çok sevdiklerinin altini çizen Mumcu sunlari aktardi:

"Türkiye’deki tüm DS STORE’larimizi da buna göre tasarliyoruz. DS Automobiles olarak büyüksehirlerde açilan hizmet noktalarimizin hemen ardindan yogun hedef kitlemizin bulundugu sehirlere yöneldik. Ege Bölgesi’nin en önemli lokasyonlarindan Bodrum, bu açidan bizim için oldukça önemliydi. Nisan ayindan beri bu bölgedeki DS Automobiles müsterilerine hizmet vermeyi sürdüren DS STORE Bodrum’u Haziran ayindan itibaren tüm fonksiyonlari ile hayata geçirmekten dolayi çok mutluyuz.

Önümüzdeki süreçte farkli bölgelerde bayi agimizi genisletmeye devam edecegiz. Hedefimiz DS Automobiles müsterilerinin daima yakininda olmak. Diger yandan, DS 7 CROSSBACK ve sarj edilebilir hibrit modelimiz DS 7 CROSSBACK E-TENSE 4X4 lüks SUV sinifinin iddiali temsilcileri olmaya devam ediyor. Bu özel otomobiller DS STORE BODRUM’da da markamizin önemli hizmetlerinden biri olan 24 saatlik test sürüsü ile deneyimlenebilecekler. Yakin bir zamanda aileye katilacak DS 9 ile birlikte müsterilerimize farkli seçenekler sunacak olmaktan dolayi ise ayrica heyecanliyiz."
Kaynak: AA