Araçlarin Bakimini Ögrenciler Yapacak

Sivas Valiligi himayesinde Il Özel Idaresi ve Il Milli Egitim Müdürlügü arasinda Il Özel Idaresine ait araçlarin periyodik bakim ve onarim hizmetlerinin Sivas Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesince gerçeklestirilmesine yönelik protokol imzalandi.

Araçlarin Bakimini Ögrenciler Yapacak
Sivas Valiligi Vali Ahmet Muammer Salonunda gerçeklestirilen imza törenine Sivas Valisi Salih Salih Ayhan, Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Kadir Algin, Il Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi ile ögretmen ve ögrenciler katildi.

Imza töreninde konusan Vali Ayhan, "2023 Egitim Vizyonu" kapsaminda is dünyasinin ihtiyaç duydugu meslek ve alanlarda nitelikli isgücünün yetistirilmesini amaçladiklarini belirterek egitim, istihdam ve üretim baglantisini önemsediklerini dile getirdi.

Il Özel Idaresi Genel Sekreteri Kadir Algin ve Milli Egitim Müdürü Ebubekir Siddik Savasçi da, ögrencilerin mesleki becerilerini gelistirilmesi ve is tecrübesi kazanmalarina imkan saglayacak protokolün hayirli olmasini diledi.

Vali Ayhan, Algin ve Savasçi konusmalarin ardindan protokolü imzaladi. Ayhan, imza töreninin ardindan ögrenci ve ögretmenlerle bir süre sohbet etti.
Kaynak: İHA