Sunexpress'ten Bodrum Atagi

SunExpress, Bodrum'dan yeni uçus rotasi Köln'e 25 Haziran itibariyla uçmaya baslayacak Hava yolu, Bodrum'dan Avusturya baskenti Viyana’ya ise ilk uçusunu 3 Temmuz'da gerçeklestirecek.

Türk Hava Yollari (THY) ve Lufthansa'nin ortak kurulusu SunExpress, 2021 yazinda uçus agini genisletmeye devam ederek, Izmir'den Bodrum'a cazip hafta sonu uçuslari sunarken, Bodrum-Avrupa uçuslarina Köln ve Viyana hattini ekliyor.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, tarifeli seferlerle Akdeniz ve Ege kiyilarina en fazla turist getiren hava yolu SunExpress, Avrupa'nin pek çok kentinden Türkiye'nin gözde turizm merkezi Bodrum'a düzenledigi uçuslarla Türk turizmini desteklemeye devam ediyor.

Hava yolu, bu yaz Düsseldorf, Frankfurt, Hanover, Münih ve Stuttgart'in yani sira Bodrum ile Avrupa kentleri arasindaki direkt tarifeli uçuslarina Köln ve Viyana'yi da ekliyor.

SunExpress, Bodrum'dan yeni uçus rotasi Köln'e 25 Haziran itibariyla uçmaya baslayacak.

Hava yolu, Bodrum'dan Avusturya baskenti Viyana’ya ise ilk uçusunu 3 Temmuz'da gerçeklestirecek.

SunExpress ayrica 25 Haziran itibariyla her cuma Izmir'den Bodrum'a gidis ve pazartesi dönüs seklinde düzenledigi seferlerle, hafta sonu tatilini degerlendirmeyi tercih eden misafirler için Izmir'den Bodrum’a cazip bir uçus alternatifi de sunuyor.

SunExpress misafirleri, sunexpress.com web sitesini veya mobil uygulamasini ziyaret ederek SunExpress'in yaz sezonu tekliflerini inceleyebilir ve avantajli fiyatlarla rezervasyon yapabilirler.
Kaynak: AA