SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Van'da

Saadet Partisi (SP) Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Van’a geldi.

SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman Van'da
Sabah saatlerinde Van’a gelen SP Konya Milletvekili Abdulkadir Karaduman, Van Valisi ve Büyüksehir Belediye Baskan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Van Esnaf ve Sanatkarlar Odalari Birligi Baskani Isa Berge ve Van Ticaret ve Sanayi Odasi Baskani Necdet Takva’yi ziyaret etti.

Ziyaret sonrasi IHA muhabirine konusan Abdulkadir Karaduman, Saadet Partisi olarak 81 il ve 970 ilçede yogun çalismalar içinde olduklarini söyledi.

Karaduman, “Bütün gelen baskan yardimcilarimiz sahada, vatandaslarimizla bir araya gelmek suretiyle ülkemizin sorunlarina çözüm aramak ve Saadet Partimizin çözümlerini ortaya koymak için tüm Türkiye genelinde ciddi bir çalisma gerçeklestiriyoruz. Çalismalar kapsaminda bu sabah bir dizi programlar gerçeklestirmek üzere Van’a geldik. Esnafimizi geziyoruz, çiftçilerimizle bir araya geliyoruz. Özellikle siyasette seçim ve ittifaklarin konusuldugu bir süreçte biz Saadet Partisi olarak geçim ittifaki baslatmis olduk. Bugün ülkenin asil meselesi seçim degil, insanlarimizin meselesinin geçim oldugunu ifade etmek suretiyle bir Geçim Ittifaki Kampanyasi baslattik” dedi.



“Van’imizi daha yasanabilir bir hale getirmek için yogun çalismalar içindeyiz”

Özellikle son süreçte yasanan kuraklikla birlikte çiftçilerin çok zor süreçten geçtigini ifade eden Karaduman, “Çiftçilerimizle bir araya gelmek, besicilerimizle bir araya gelmek ve Vanli vatandaslarimizla bir araya gelmek üzere Van’dayiz. Bu çerçevede Saadet Partisi ve milli görüs harekâti olarak her zaman Van’a ciddi anlamda ilgi göstermis, Van’a çok ciddi hizmetleri bulunmus bir harekâtin temsilcileri olarak Van’imizdayiz. Van’imizi daha yasanabilir bir hale getirmek için yogun çalismalar içindeyiz ve milli görüs harekâti her zaman Van’in sorunlarina çözüm buldu. Bugün de Van’in yaninda olmaya, Van’in yasadigi sorunlari ortadan kaldirmaya gayret göstermektedir” seklinde konustu.

Kaynak: İHA