Sakarya Üniversitesinde Erken Sinav Heyecani

Sakarya Üniversitesi ev sahipliginde üniversite sinavina girecek olan 90 ögrenciye gerçek bir sinav tecrübesi yasatildi. Rektör Savasan ögrencilerin sinav heyecanini paylasti.

Sakarya Üniversitesinde Erken Sinav Heyecani
Pandemi tedbirleri kapsaminda Sakarya Üniversitesi Hukuk Fakültesinde gerçeklestirilen sinavda, ögrenciler bir üniversitede olmanin heyecanini da yasadilar. ÖSYM kurallarinin birebir uygulandigi deneme sinavinda ter döken ögrenciler gerçegi aratmayacak bir deneyim yasadilar. Sinav bitiminde ögrencilerle sohbet eden Rektör Prof. Dr. Fatih Savasan, Sakarya Üniversitesinde ögrencileri neler bekledigini anlatti. SAÜ’de ögrencilerin farkli hedeflerine uyum saglayabilecek esnek egitim modeli uygulamaya çalistiklarini belirten Savasan, ögrencilere hedeflerini belirlemelerini ve egitim süreci boyunca bu hedeflerini takip etmelerini tavsiye etti.

Sektörel entegrasyona önem verdikleri ve bu amaçla egitim modelleri gelistirdiklerinden de bahseden Rektör Savasan, “Üniversitemizin Türkiye’de öncülük ettigi uygulamalari ile ögrencilerimizi hangi alanda olurlarsa olsunlar sektörle entegre bir sekilde mezun ediyoruz” dedi.

“Hepinizi Sakarya Üniversitesine bekliyorum” diyerek sözlerine son veren Savasan, basari dilekleriyle ögrencileri ugurladi.
Kaynak: İHA