MASKI Sefinden Örnek Davranis

MASKI Genel Müdürlügü Soma ilçe Sefi Ayse Yorulmaz, ilçede yapilan çalismalari kontrole çiktigi sirada yol kenarinda buldugu, içerisinde bir miktar para, kimlik karti ve kredi kartlarinin bulundugu cüzdani sahibine teslim etti.

MASKI Sefinden Örnek Davranis
Manisa Su ve Kanalizasyon Idaresi (MASKI) Genel Müdürlügü, Soma Ilçe Sefi Ayse Yorulmaz, personellerle birlikte ilçede yapilan çalismalari kontrole çiktigi sirada, Istasyon Mahallesi mevkiinde araçla seyir halindeyken yol kenarinda bir cüzdan oldugunu fark etti. Içerisinde bir miktar para, kimlik karti ve kredi kartlarinin bulundugu cüzdani, sahibi Zuhal Yigit’e ulasarak teslim eden Yorulmaz, kurumu ve kendisi adina üzerine düseni yaparak cüzdan sahibine ulasip teslim ettigini belirtti.

Cüzdan sahibi Zuhal Yigit ise cüzdaninin bulundugu için çok mutlu oldugunu belirterek, “MASKI Ilçe Sefi Ayse hanim bana ulasarak cüzdanimi bulduklarini söyledi.

Cüzdanimi getirip teslim ettiler. Bu davranislarindan dolayi MASKI Ilçe Sefi Ayse Yorulmaz’a ve MASKI personeline çok tesekkür ediyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA