Fadiloglu'nu Duygulandiran Bulusma

Yetim Koordinasyon Merkezi’nden yararlanan Emel Kayadelen ve kizlari Nisanur ile Ilayda, Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu’nu makaminda ziyaret ederek, Babalar Günü’nü kutladilar.

Fadiloglu'nu Duygulandiran Bulusma
Fadiloglu’na çiçek ve Allah lafzi tablo hediye eden Nisanur ve Ilayda, kendilerine vermis oldugu her türlü destekten dolayi Baskan Fadiloglu’na tesekkürler ettiler.

Her seferinde yetim çocuklar ve annelerini evlerinde ziyaret eden Sehitkamil Belediye Baskani Ridvan Fadiloglu, bu kez ev sahibi oldu. Sehitkamil Belediyesine bagli hizmet veren Yetim Koordinasyon Merkezi’nden faydalanan Emel Kayadelen, kizlari Nisanur ve Ilayda ile birlikte Baskan Ridvan Fadiloglu’nun konugu oldu. Babalar Günü münasebetiyle gerçeklestirilen ziyarete, Nisanur ile Ilayda, Baskan Fadiloglu’nun babalar gününü tebrik etti.

“Gösterdigi babalik tavirlarindan dolayi tesekkür ediyorum”

Ziyaret sonrasi konusan Emel Kayadelen, “Babalar Günü nedeniyle bugün Baskanimizi ziyaret ederek, kendisinin Babalar Günü’nü kutladik. Sag olsun Baskanimiz, bizleri makaminda kabul etti. Baskanimiza, bize yapmis oldugu her türlü yardimlardan, çocuklarima gösterdigi yakin, sicak ve babalik tavirlarindan dolayi tesekkür ediyorum” seklinde konustu.

“Baskanimizin, babalar günü’nü yürekten kutluyorum”

Ziyaretin ardindan konusan Nisanur Kayadelen, “Bugün, Baskanimizi ziyaret ederek Babalar Günü’nü kutladik. Bize yapmis oldugu her türlü yardimlarindan dolayi tesekkür ediyorum. Baskanimizin, Babalar Gününü yürekten kutluyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA