Erdogan, Asfalt Çalismalarini Inceledi

Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, Gölbasi ilçesinde devam eden asfalt çalismalarini yerinde inceledi.

Erdogan, Asfalt Çalismalarini Inceledi
Gölbasi ilçesinin Belören Beldesinde devam eden asfalt çalismalarini inceleyen Adiyaman Il Genel Meclis Baskani Mehmet Can Erdogan, burada çalismalar hakkinda bilgiler alarak belde sakinleriyle de bir araya geldi.

Baskan Erdogan’a, AK Parti Gölbasi Baskani Hakan Toydas, il genel meclis üyeleri, belde belediye baskanlari ve köy muhtarlari eslik etti.

Belören Beldesi ile Yukari Nasirli köyü arasindaki 3 kilometrelik asfalt dökümüne basladiklarini belirten Baskan Erdogan, "Gölbasi ilçemizde yaklasik 2 haftadir köylerimizde asfalt döküm çalismalarina devam ediyoruz. Gölbasi ilçemize bagli 30 köyümüz ve 31 mezramiz vardir. Toplamda 61 köyümüz var. Birinci ve ikinci derecede 180 kilometre yol agimiz var. 27 köyümüz ile 2 mezramizin alt yapi çalismalari bitti. Kalan köylerimizin de eksikliklerini tamamlamaya çalisiyoruz. Ilçemizde olan bütün hizmetlerimiz köylerimizde de var. Çöp toplama, ilaçlama gibi bütün hizmetlerden köylerimiz yararlaniyor” diye konustu.

Kaynak: İHA