DPÜ'de 'Dumansiz Kampüs' Projesi

Kütahya Dumlupinar Üniversitesi Genç Yesilay Toplulugu, “Dumansiz Kampüs” projesini tanitti.

DPÜ'de 'Dumansiz Kampüs' Projesi
Bedesten’de düzenlenen tanitim törenine Rektör Kazim Uysal, Egitim Fakültesi Dekani Prof. Dr. Irfan Terzi ile Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal, Yesilay Kütahya Sube Baskani Nuri Çetin ve topluluga üye ögrenciler katildi.

Sigarayla mücadele için kurumsal is birliklerinin yapilacagindan söz eden Topluluk Baskani Abdülmuttalip Sahan, “Proje kapsaminda toplulugumuz, ögrenciler ve akademik personelimizi de içine alacak egitim çalismalari, yarismalar ve turnuvalar düzenleyecek. Reklam ve tanitim çalismalariyla desteklenecek önleme çalismalari yerleskelerimiz içinde sigara içilmeyecek yeni bölgelerin belirlenmesi için çalismalar yürütecek” dedi.

Projeye destek verdigini ve bu projenin gerekliligine yürekten inandigini ifade eden Rektör Kazim Uysal, “Sizlerin ve toplulugunuzun bu projesini tüm kalbimle destekliyorum. Son aylarda sagligin degerinin çok daha iyi anlasildigi dönemleri beraberce yasadik. Saglikli bireylerin saglikli toplumlari olusturacagi gerçeginden hareketle bu projenin en kisa sürede hayata geçmesi için gerekli adimlari beraberce atmamiz gerekiyor” seklinde konustu.

Ayni zamanda Genç Yesilay Topluluk Danismani olan Dekan Prof. Dr. Irfan Terzi, Yesilay Kütahya Sube Baskani Nuri Çetin ve Yesilay Kütahya Subesi Baskan Yardimciligi görevini de yürüten Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Fulya Topçuoglu Ünal, topluluk ögrencilerini kutlayarak projenin sürdürülmesi için gereken tüm destegi vereceklerini ifade ettiler.
Kaynak: İHA