Bakan Yardimcisi Isikgece Elazig'da

ELAZIG –Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ayse Aysin Isikgece, programlari kapsaminda geldigi Elazig’da Vali Erkaya Yirik’i ziyaret etti.

Bakan Yardimcisi Isikgece Elazig'da
Tarim ve Orman Bakan Yardimcisi Ayse Aysin Isikgece, programlari kapsaminda Elazig’a geldi. Il protokolü tarafindan karsilanan Bakan Yardimcisi Isikgece, Elazig Valiligini ziyaret ederek Vali Erkaya Yirik ile görüsmede bulundu. Isikgece’ye, AK Parti Elazig Milletvekili Sermin Balik, AK Parti Elazig Il Baskani Serafettin Yildirim ile ilgili kurum müdürleri eslik etti.

Bakan Yardimcisi Isikgece, 2 gün sürecek programlari kapsaminda Valilikten sonra Elazig Belediyesi, AK Parti ve MHP Il Baskanliklari ile Seza Çimento, Firat Üniversitesi Rektörlügü’nü ziyaret edecek, Bölüklü Köyü Agaçlandirma etkinligine katilim, Hankendi Kadin Kooperatifi, Orköy Faaliyeti, Doku Kültürü Laboratuvari, Gida Kontrol Laboratuvari Müdürlügü ve Veteriner Kontrol Enstitüsüne giderek incelemelerde bulunucagi belirtildi.

Yarinda kentte programlara katilacak olan Isikgece, hem esnaflarla hem de hayvancilik ve tarimla urasanlarla bir araya gelerek temaslarini sürdürecegi aktarildi.
Kaynak: İHA