Amazon.Com.Tr'de Iki Gün Boyunca Prime Indirimi Kampanyasi

Amazon’un her yil dünya çapinda gerçeklestirdigi ve iki gün boyunca Prime üyelerine özel müthis indirimler ve firsatlar sundugu Amazon Prime Day, bu yil 21-22 Haziran tarihlerinde düzenlenecek.

Amazon'dan yapilan açiklamaya göre, iki günlük alisveris senligi boyunca Prime üyeleri, Amazon Prime Video ile popüler dizi ve filmleri izlemeye devam ederken, aralarinda TV, hoparlör soundbar, kulaklik, projektör ve Prime Video deneyimlerini bir üst seviyeye tasiyacak binlerce ürünün bulundugu genis bir seçkide prime indirimlerinden faydalanabilecek.

Amazon müsterileri bu yil ayrica Prime Day kutlamalari kapsaminda yayinlanan üç bölümlük Prime Day Show ile dünya yildizlari Billie Eilish, H.E.R. ve Kid Cudi konserlerine erisim saglayabiliyor. 17 Haziran’da Prime Video’da Türkçe altyazi seçenegiyle yayina giren üç bölümlük serisinin tamamina, Prime üyesi olma sarti olmaksizin tüm Amazon müsterileri 30 gün boyunca ulasabiliyor.

Prime Video, Prime üyelerine aralarinda “Underground Railroad”, “Tom Clancy’s Without Remorse”, “Solos”, “Panic”, “Incinvible”, “Them”, “Steven Gerrard’s Make us Dream”, “Coming 2 America” ve “P!NK: All I Know So Far” gibi popüler Amazon Originals içeriklerinin de bulundugu genis bir içerik seçkisi sunuyor. Prime üyeleri en sevdikleri dizi ve filmlere Türkçe altyazi seçenegiyle primevideo.com ya da tablet, akilli telefon ve akilli TV’lerindeki Prime Video uygulamasi araciligiyla erisim saglayabiliyor.

Prime üyeleri Prime Video’nun yani sira, bedava ve hizli kargo ayricaliklari, üyelere özel indirimler, Prime Gaming araciligiyla ücretsiz oyunlar, oyun içi ayricaliklar ve her ay bir Twitch yayincisinin kanalina abonelik gibi ayricaliklardan da faydalanabiliyor.

Prime üyesi olmayanlar, ayda sadece 7,90 lira karsiliginda üyeligini baslatabiliyor ve 30 günlük deneme süresinden faydalanabiliyor.

Kaynak: AA