AK Parti Kirsehir Milletvekili Kendirli, TOKI Konutlarinin Hak Sahipleriyle Bir Araya Geldi

AK Parti Kirsehir Milletvekili Mustafa Kendirli, kentte insaati süren TOKI konutlarinin hak sahipleriyle bir araya geldi.

Bagbasi Mahallesi'ndeki kentsel dönüsüm alaninda TOKI konutlarinin hak sahipleriyle görüsen Kendirli, proje kapsaminda 49 blokta 1136 konut insa edilecegini, yapimi tamamlanan 21 blogun 15 gün içinde hak sahiplerine teslim edilecegini söyledi.

Kendirli, Bagbasi Mahallesi'nde Türkiye'nin en iyi kentsel dönüsümlerinden birinin yapildigini belirterek, Türkiye'nin her tarafinin santiye gibi oldugunu, her yerde kamu yatirimlarinin devam ettigini dile getirdi.

Bazi yüklenici firmalar nedeniyle Kirsehir'de bazi sikintilarin yasandigini vurgulayan Kendirli, "Bu konutlarin geçici kabulünü yaptirmistik, sayin bakanimiz ve TOKI baskanimizla görüstük. TOKI inisiyatif alarak, konutlarimizin tamamlanmasini gerçeklestirdi. Su sözü veriyorum sizlere, bu alanda toplam 49 blogumuz var. 21 tanesini 15 gün içinde teslim edecegiz. Bunlarin tesliminin ardindan geri kalanini da, Allah nasip ederse, 35-40 gün içinde teslim edecegiz." ifadelerini kullandi.

Toplantiya, AK Parti Kirsehir Il Baskani Seher Ünsal da katildi.

Kaynak: AA