Trabzon'da 'Ortahisar Ittifaki'

Ortahisar Belediye Baskani Ahmet Metin Genç, Ortahisar’da bulunan 12 siyasi partinin ilçe baskanlarini bir araya getirerek Trabzon’da bir ilke imza atti.

Trabzon'da 'Ortahisar Ittifaki'
Siyasi Parti Ilçe Baskanlari Istisare Toplantisi’nda konusan Baskan Genç, 2014 yilindan 2021 yilina kadar geçen 7 yillik süre içerisinde kente kazandirdigi projeler ve çalismalar hakkinda bilgi verdi, sehri beraber istisare ederek yönetilmesinin gerekli oldugunun altini çizdi.

“Bütünlesmis bir kent”

Genis bir katilimin olmasi ve tüm siyasi partilerin ilçe baskanlarinin toplantiya istirak etmesinin sevindirici oldugunu vurgulayan baskan Genç, “Bir arada böyle bir tablo olusturmak bütünlesmis bir kent oldugumuzu göstermektedir. Beraber olusturacagimiz projeler ve ortak fikirlerle Ortahisar’i daha yasanir hale getirecegiz. Belediye meclisimizde dört siyasi partinin grubu bulunmakta. Almis oldugumuz kararlarin yüzde 95’i oy birligiyle onaylaniyor. Bu da ne kadar bütünlesmis bir belediye oldugumuzu gösteriyor. Bugün burada yapmis oldugumuz istisare toplantisina tüm siyasi partilerimizin ilçe baskanlarinin katilmasi da çok önemliydi. Bu sehirde hangi düsünce olursa olsun ne kadar çok ortak hareket ve ne kadar çok fikir birligi yaparsak vatandaslarimiza o kadar çok iyi hizmet getirmis oluruz” ifadelerini kullandi.

“Fikirleriniz bizim için önemli”

“7 yildir Trabzon’da siyaseti samimiyet üzerine kuran, onun üzerine fikir üreten bir anlayisi ortaya koymaya çalisiyoruz" diyen Genç "Siyaseti gerçek zeminde, halkimizi aldatmadan seffaf olarak yapmaya çalistik. Halkimizin nezdinde bize dair olumlu bir intiba var ise bu ise samimi baktigimizdan dolayidir. Katilimci belediyecilik anlayisi dogrultusunda bütün sivil toplum örgütlerimizle, muhtarlarimizla beraber oldum. Yani sehrin bütün sorunlarina vakif oldum. Simdi sizlerle birlikte burada olmak da beni mutlu ediyor. Sizlerle burada yapacagimiz istisare ile birlikte bu sehre daha güzel katkida bulunacagiz. Sizlerin düsüncesi ve fikri bizim için çok önemli” seklinde konustu.

Kaynak: İHA