TOBB Baskani Hisarciklioglu Gediz'de

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu ve TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Selim Suat Kandemir, Gediz’i ziyaret etti.

TOBB Baskani Hisarciklioglu Gediz'de
Ilk olarak Gediz Ticaret ve Sanayi Odasini ziyaret eden Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu, Gediz Kaymakami Hakan Alkan, Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak, Gediz Sanayi ve Ticaret Odasi Baskani Vedat Öztürk ve Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Gediz Ilçe Baskani Mehmet Erkan, Gediz OSB Yönetim Kurulu Baskani Ibrahim Basol karsiladi.

Gediz temaslari çerçevesinde Gediz Ticaret ve Sanayi Odasi’ni ziyaret eden TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu’na Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak tarafindan devan eden projeler, yatirimlar ve çalismalar hakkinda bilgi verildi.

Baskan Hisarciklioglu, Gediz’de olmaktan dolayi mutluluk duydugunu dile getirerek, önceki günlerde geçirdigi rahatsizlik nedeniyle hayatini kaybeden Gediz Ticaret ve Sanayi Odasi Yönetim Kurulu Baskan Yardimcisi Ali Riza Günes’e Allah’tan rahmet dileyerek ailesine taziyelerini iletti.

Gediz Belediye Baskani Muharrem Akçadurak Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu’nu Gediz’de agirlamaktan duydugu memnuniyeti dile getirerek Bölgemizin en önemli turizm merkezi olan Muratdagi Termal Turizm Merkezi hakkinda Baskan Hisarciklioglu’na bilgi vererek, Muratdaginin güzelliklerini görmesi için turizm merkezine davet etti.

Daha sonra hatira fotografi çektiren TOBB Baskani Rifat Hisarciklioglu Gediz’den ayrildi.
Kaynak: İHA