Prime Day Için Geri Sayim Basladi

Türkiye'deki Prime üyeleri, bu aksam en sevdikleri yayincilar wtcN ve Kendine Müzisyen'in Prime üyelerine özel firsatlarla dolu yorumlariyla Prime Gaming Live Ultimate Crown: Fire and Ice Edition sovunun keyfini çikarabilecek.

Tüm dünyada 21-22 Haziran’da kutlanacak Amazon Prime Day süresince geçen yilki Prime Day’e göre çok daha fazla indirim ve eglence içerigi Prime üyelerinin begenisine sunulacak.

Sirketten yapilan açiklamaya göre, Amazon’un dünyaca ünlü alisveris etkinligi Prime Day, bu yil Türkiye’de 21-22 Haziran'da gerçeklesiyor. Amazon Türkiye bu yil Prime Day’i, iki gün boyunca Prime üyelerine özel tüm kategorilerde sunulacak binlerce müthis indirim ve firsatin yani sira Prime Gaming Show Ultimate Crown: Fire and Ice Edition’in popüler yayincilar Ferit Karakaya (wtcN) ve Kemal Can Parlak (Kendine Müzisyen)’in yorumlariyla renklendirecegi iki saatlik özel yayini ile kutluyor.

Bugün saat 21.00’de wtcN’in Twitch kanali https://twitch.tv/wtcn üzerinden canli yayinlanacak etkinlikte Twitch Elçisi Tyler Oakley, ünlü yayinci Cupahnoodle, Ginman ve NCAA Ulusal Sampiyonu ve Yilin PAC-12 Sporcusu Peng Peng Lee, Brandon Broady sunuculugunda Ultimate Crown’u kazanmak için hararetli penaltilar ve havali kurtarislar esliginde mücadele edecek.

Etkinlik boyunca Prime üyeleri, HP, Lenovo, LG, Asus ve daha birçok prestijli markanin oyun ürünlerinde de harika firsatlardan haberdar olup bu ürünleri satin alabilecek. Tüm izleyiciler, yayin ile ilgili detayli bilgilere www.amazon.com.tr/ultimatecrown adresinden ulasabilecek.

Prime Day süresince Prime üyeleri, Amazon Prime Gaming araciligiyla birçok ücretsiz, üyelere özel oyun içeriginin tadini çikarmaya devam ederken, 21-22 Haziran’da oyun bilgisayarlari, konsollar, kulakliklar, hoparlörler, klavyeler de dahil her kategoriden binlerce popüler üründe müthis indirim ve firsatlara www.amazon.com.tr/primeday adresinden ulasabiliyor.

Prime üyeleri ayrica, haziran ayina özel Battlefield 4 oyununa da ücretsiz sahip olabiliyor ve Grand Theft Auto Online, Red Dead Online, Apex Legends, EA Sports FIFA 21, League of Legends ve 20’den fazla popüler bilgisayar, konsol ve mobil oyunda geçerli, yüzlerce lira degerinde oyun içi içerige ücretsiz erisim saglayabiliyor. Prime Gaming’in ücretsiz oyun içi içerik ve bilgisayar oyunu seçkisi her ay eklenen yeni ögeler ve oyunlarla yenileniyor ve genisliyor.

Prime üyeligi üyelere, sonsuza denk saklayabilecekleri ücretsiz indirilebilir oyunlar, popüler oyunlarda kullanabilecekleri seviye atlatma, kiyafet ve kaplama gibi karakter yükseltmeleri ve Twitch üzerinden diledikleri bir yayincinin kanalina 30 gün boyunca ücretsiz abonelik gibi ayricaliklar da sunuyor.

Amazon Prime üyeleri, Prime üyeligi kapsaminda Prime Gaming ayricaliklari, bedava ve hizli kargo, üyelere özel firsatlar ile Prime Video üzerinden aralarinda "Tom Clancy’s Without Remorse", "Solos", “Underground Railroad”, “P!NK: All I Know So Far” gibi birçok Amazon Originals içeriginin de bulundugu özel bir dizi ve film seçkisine de erisim saglayabiliyor.

Kaynak: AA