(ÖZEL) Sahil Yolundan Hizla Gelen Otomobil Bisikletliye Çarpti

Istanbul Zeytinburnu sahil yolunda hizla gelen lüks otomobil ayni yönde seyir halinde olan bisikletliye çarpti. Çarpmanin etkisiyle yaklasik 5 metre havaya firladiktan sonra yere çakilan yarali bisiklet sürücüsüne ilk müdahaleyi yoldan geçen doktor çift yapti.

(ÖZEL) Sahil Yolundan Hizla Gelen Otomobil Bisikletliye Çarpti
Olay, dün aksam saat 18.00 siralarinda Zeytinburnu sahil yolu istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Ali Temurçin yönetimindeki 34 DNC 665 plakali BMW markali araç, Bakirköy istikametinde hizla ilerlerken serit degistirmek istedi. Bu esnada ayni seritte ilerleyen bisiklet sürücüsü Cem Cabbar’i fark edemeyen Temurçin, hizla bisikletliye çarpti. Çarpmanin etkisiyle aracin ön cami tuzla buz olurken bisiklet sürücüsü yaklasik 5 metre havaya firlayarak yere çakildi.

Trafikteki diger sürücülerin ihbariyla olay yerine hemen polis ve saglik ekipleri sevk edildi. O anlarda ayni istikamette ilerlemekte olan doktor bir çiftin yaralanan bisikletliye ilk müdahaleyi yapmasinin ardindan yarali Cem Cabbar ambulansla hastaneye kaldirildi. Kaza sonrasi otomobilde hasar meydana geldi.

Kazayi yara almadan atlatan sürücü Ali Temurçin ise, “Sinyali verdim böyle geçtim. O da soldaydi. Birden geçis yaparken önüme kirdi. Camin üstüne geldi. Yaklasik bir bes metre kadar yükseldi. Çok sükür bir sey yok Allah’a sükür” diye konustu.

Kaynak: İHA