Kizini 2. Kattan Atarak Ölümüne Sebep Oldu

Tekirdag’da 3 yasindaki kizini pencereden asagi atarak ölümüne sebep olan annenin ifadesi kan dondurdu. Zanli, “Cinler geldi ve kizimi asagi atmami istedi. Atmazsam cehenneme gidecegini söylediler” dedi.

Kizini 2. Kattan Atarak Ölümüne Sebep Oldu
Tekirdag’in Çorlu ilçesinde korkunç bir cinayet meydana geldi. Iddialara göre, esiyle bosanma arifesinde olan ve annesinin evine tasinan Ü.D., bir süredir psikolojik sorunlar yasiyordu. 9 Haziran tarihinde kizini 2’inci kattaki evlerinin penceresinden asagi atan anne, ayni gün gözaltina alinarak savciliga sevk edildi. Metrelerce yüksekten yere düsen 3 yasindaki kiz çocugu agir yaralandi. Olay yerine gelen 112 Acil Servis ekiplerince önce Çorlu Devlet Hastanesine, ardindan Edirne’deki Trakya Üniversitesi Tip Fakültesi Hastanesine sevk edilen kiz çocugu, doktorlarin tüm müdahalesine ragmen kurtarilamadi.

Polisin gözaltina aldigi Ü.D., emniyetteki islemlerinin ardindan sevk edildigi adliyede çikarildigi mahkemece kasten öldürmek suçundan tutuklandi. Ü.D.’nin ifadesinde, "Kizimla birlikte annemin evinde yasiyoruz. Annem mutfaga girdiginde ben oturma odasina kizimla geçtim. Bana cinler geldi ve kizimi asagi atmami söyledi.

Atmazsam kizimin cehenneme gidecegini söylediler. Ben de kizimi alip, cama geldim, kizimi camdan asagi attim. Cinler söyledi.

Ben sonra hemen asagi kostum, kizimi alip anneme getirdim. Hastaneye götürüldü" dedigi ögrenildi.

Kizini gözyaslariyla topraga veren Ahmet Dumanlioglu ise bosanma asamasinda oldugu Ü.D.’den sikayetçi oldu. Dumanlioglu ifadesinde, "1,5 yildir ayri evde yasiyoruz. Psikolojik rahatsizligi vardi. Kizimin ölümüne neden olan esimden davaci ve sikayetçiyim" dedi.

Kaynak: İHA